co myslicie?
co myslicie?
camedia 720 uz
eos 350 d + 18-55 + 75-300 usm +velbon cx 440
abc
podpisuje sie po tym co napisal poprzednikPomysl bardzo fajny ale cos mi tu nie pasuje... tylko nie wiem co
Czekam na nastepne
![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
excel,
jakby OKO zawiesił w necie fragment 75D, to pewnie byłaby to ostatnia fotka jaką zawiesił
OKO, co do zdjęcia...
ciachałbym w pasie, tak żeby nie było widać ręki... do tego postarałbym się, żeby odbicie było bardziej oświetlone niż faktyczny lewy bok Magdy...
Przypuszczam, że chodziło Ci właśnie o pokazanie owego odbicia... więc to je bym podkreślał...
Pozdrawiam![]()
abc
Ja bym dyskutował czy obcięcie przeszkadza. Gdyby była cała głowa to byłoby normalne zdjęcie w lustrze. A tak jest troszkę inaczej. Nie książkowo. Tylko minimalnie wiecej dołu bym dał żeby nie ciąć dłoni![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Rzeczywiście ręka trochę zaburza harmonię zdjęcia. A co do reszty kadru to jest jak najbardziej ok. Obcięta głowa w niczym nie przeszkadza - to właśnie mi się podoba. Wyraz twarzy trudny do określenia. Nie wiem co "mówi" to zdjęcie. Może "ładnie mi w tej sukience?"![]()
"hans und helmut trinken vermut"
dzieki za wszystkie komentarze. ciesze sie, ze poswiecacie swoj czas zeby do mnie zajzec.Zamieszczone przez dooomin
bardzo mi sie podobaja zdjecia z zaburzona harmonia. lubie intrygujace i lekko przeszkadzajace szczegoly.
pozdro.
camedia 720 uz
eos 350 d + 18-55 + 75-300 usm +velbon cx 440
Zdjęcie bardzo piękne. Jedyny mankament to ucięta ręka.
I jeszcze jedno przyszło mi do głowy przy kolejnej wizycie na tym wątku - zdjęcie bardzo ładne, bo nie "wali po oczach", że to odbcicie w lustrze (czyli banalne ujęcie jakich miliony). Trafiłem na ten wątek po kilku dniach i dalej uważam, że to bardzo dobre zdjęcie.