Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 66 z 66

Wątek: Coś o następnych modelach.

Mieszka w
    Ennis/Gdańsk
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez mariush
    Żegnam serdecznie, spuszczajcie się dalej nad aparatami...
    Najpierw myślałem, że kolega ma trochę racji, ale teraz widzę, że nic nam tu nie zaprezentował, poza postawą i językiem godnymi idola ze swojej ikony. Ja wolałem E1 z uszczelkami i porządnym obiektywem niż 20D bez uszczelek i bez obiektywu, Irek woli bardziej zdjęcia z E1 niż 20D, Andrzej100 (chyba) woli 20D i nie wierzy w uszczelki a RasteR posiadł D70s bo mu lepiej leży w ręku. Skoro każdy z nas dokonuje wyboru, to ma na to jakieś uzasadnienie. Nie mam pojęcia co cię tak rozjuszyło, że wyzywasz ludzi od fanatyków, każesz im iść do psychiatyty + to co powyżej. To jest zwykłe chamstwo.
    Pozdrawiam,
    Piotr.

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    P, to jest wychowanek CF więc nie ma co sie dziwić. Na CF każdy posiadacz O jest fanatykiem. A jeżeli napisze złe słowo niedaj o N,C,S to jest ścigany Z jego wypowiedzi widać że nawet nie zapoznał się z dyskusją całą. Szkoda. Pomijam ton wypowiedzi.
    było sobie życie

też jestem "wychowankiem" CF (tam: fragles) i też miałem O i... nie uważam się za fanatyka i chyba żadną swoją wypowiedzią nie okazałem fanatyzmu. Więc nie KAŻDY

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez RasteR
    też jestem "wychowankiem" CF (tam: fragles) i też miałem O i... nie uważam się za fanatyka i chyba żadną swoją wypowiedzią nie okazałem fanatyzmu. Więc nie KAŻDY
    Nie chodzi o to czy Ty się uwazasz a czy inni Cię za takiego mają. A jak nie to na siłe kreują Cię na takiego.
    było sobie życie

a... już kumam.... sorka...

widać 1 piwo to za mało... łażę taki niedopity i niczego nie kumam

| OlyJedi
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Pozwole sobie zacytowac

Cytat Zamieszczone przez P
    Cytat Zamieszczone przez mariush
    Żegnam serdecznie, spuszczajcie się dalej nad aparatami...
    Najpierw myślałem, że kolega ma trochę racji, ale teraz widzę, że nic nam tu nie zaprezentował, poza postawą i językiem godnymi idola ze swojej ikony. Ja wolałem E1 z uszczelkami i porządnym obiektywem niż 20D bez uszczelek i bez obiektywu, Irek woli bardziej zdjęcia z E1 niż 20D, Andrzej100 (chyba) woli 20D i nie wierzy w uszczelki a RasteR posiadł D70s bo mu lepiej leży w ręku..... <ciach>
    Zgrabnie to wszystko ujołeś, powiedzcie mi, albo nie lepiej nie mówcie.

Zastanawiam sie co to ma wspólnego z tematem thred`a dla przypomnienia "Coś o następnych modelach.", raczej nic i wątek zamykam.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów