Pierwsze przypomina mi jakiegoś kosmitę z oczami na wysięgnikach. Reszta mnie nie rusza, a staram się nie wypowiadać na temat fot, które mnie nie ruszają. Najlepiej żeby poruszały.
Pozdrawiam
pierwsza oraz trzecia (w tej kolejnosci) najbardziej mi sie podobająPrzy czym trzecia sprawia wrazenie nieco krzywej.
W pierwszej przeszkadza ciemna część drugiego planu. Ale jest niezłe i świadczy o jakimś czuciu tematuDrugie pomysłowo że z niskiego pułapu robione. Trzecie mnie nie porywa całkowicie i też wydaje się (choć niekoniecznie jest) krzywe. Za to czwarte jest najlepsze i najciekawsze - jak masz inne wersje tego ujęcia to pokaż
![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Wypowiem się co do drugiego zdjęcia, bo jakoś najbardziej do mnie przemawia. Pustkowie, mróz, ostre słońce, obiektyw zasypany, aż człowiekowi uszy zaczynąją na ten widok odmarzać heheTo zdjęcie jakoś szczególnie oddaje zimową aurę, przynajmniej dla mnie
![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Oto kilka ujęć tego drzewa, ale moim zdaniem są mniej niż przeciętne - tamto było najlepsze.Zamieszczone przez Yello_35
5.
6.
7.
Dziś próbowałem się zabawić smugą światła w lesie - wyszło coś takiego:
8.
Nie mam zdania na temat tego zdjęcia - powiedzcie co sądzicie o nim i co można by poprawić
Dziękuje za opinie