Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Wątek: emocje?

excel
    Gość
    abc

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez excel
    rafrog,
    Nie, no panowie bez przesady. Pytam o Wasze zdanie, nic poza tym.

excel
    zatem nie moje, zatem przepraszam, zatem dobrej nocy...

Justyna
    juka

excel
    Gość
    abc

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Dlaczego nie można ocenić zdjęcia uznanego fotografa, nawet jeśli nie jest podane dokładne nazwisko właściciela? Juka bardzo fajnie napisałaś co widać na zdjęciu i dobrze... Tylko jedna kwestia: bohemiaste to jakie?

Mi tam zdjęcie pasuje, na nogę specjalnie swojej uwagi nie zwróciłem. Na zdjęciu jak dla mnie są dwie panie, a pies patrzy na nie ze zgorszeniem... w sumie nie wiem dlaczego, ale to pewnie inne czasy były i panie w duecie nie awiszowały się ze swoim skłonnościami. Tak jakoś odebrałem to zdjęcie, jako przelotny lesbijski pocałunek ze spojrzeniem zgorszonego psa u stóp....

Pozdrowionka

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    mam!
    bohema to: środowisko artystyczne odznaczające się swobodnym, nieraz ekscentrycznym trybem życia, wymierzonym przeciw obowiązującym konwenansom społecznym; cyganeria»
    Bohema artystyczna.
    Paryska bohema

Awatar Yello_35
    Mieszka w
    Zgorzelec
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Jakby tego nie tłumaczyć gdyby ono było nasze to każdy wytknąłby brak łapy. Brak jest defektem i tyle. Może nie dramatycznym ale jednak. A fotka jakaś taka dziwnie pozowana i bez emocji jak dla mnie. Sztuczna jak cholera. Ot co
    IS 500 + osprzęt ; marny C 480
    Pozdrawiam serdecznie - Yello 35

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Blady, to postać przodem to kobieta?????? Z bokobrodami????? Z łapą jak bochen????? No, ale nie takie cuda panie w tym Paryżewie, więc może to i baba. Jeśli tak, to ja bym jej nie pocałował za skarby świata.

A łapek psom się nie ucina i już. Są na to paragrafy w ustawie o ochronie zwierząt. Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami powinno złożyć doniesienie do prokuratury na autora foty.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Dobrze, już dobrze... po co te emocje...

Tak jakoś mi bardziej pasowało zgorszenie psa do jednopłuciowości homo sapiens ale oczywiście bokobrody raczej wykluczają taki stan rzeczy. Chociaż widziałem panią w sklepie PSS SPOLEM z zarostem na klacie piersiowej a tez byla kobieta...

narta

ps prosze o wybaczenie jesli kogokowiek urazilem swoimi uwagami na temat płuciowości (alez to trudny wyraz i pewnie jeszcze niepoprawnie napisalem) i pojawiajacego sie zarostu....

Awatar Homek
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Excel,

tam, gdzie dwoje się całuje, trzeciemu ślinka cieknie... To o obecności psa - inwalidy; mężczyzna też zresztą... pocięty.

Emocje? I owszem. Niewymuszona swoboda (papieros), pocałunek (zawsze przecież związany z emocjami), "bohemiasty" beret, nastrój miłego, wczesnego popołudnia(?). Codzienność. I co dla mnie najważniejsze - codzienność "przyłapana" przez psa, pogodnego obserwatora, zmieniającego punkt widzenia (zdjęcie wg mnie zaczyna "życie" od dołu).

Skończyli posiłek, za chwilę wstaną, może on dokończy papierosa - ale to dopiero za chwilę. Za chwilę też pies pobiegnie za nimi. Wcześnej zrobi, merdając ogonem, kilka kółek. Za chwilę.
    Pozdrawiam. Dariusz Żak

| OlyJedi Awatar konukera
    Mieszka w
    Wafka
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Z tego co pamietam to Bresson przyuwazyl ta pare jak sie calowala. Ale raczej nie zdarzyl im wtedy zrobic. Wiec ich poprosil o powtorke.
    I akurat pies sie spojrzal i jest fajnie.
    Jednak jest to zdjecie pozowane.
    Tak dla informacji.