cena praktycznie ta sama ale w moim przypadku zoom bardziej praktyczny![]()
cena praktycznie ta sama ale w moim przypadku zoom bardziej praktyczny![]()
Która bedzie u nas jak w Japoni minie 24IMO to zdjecie E330 podobnego do mju to fake jakich malo
W stosunku do strefy: GMT+01:00 Sarajewo, Skopie, Warszawa, Zagrzeb
W strefie: GMT+09:00 Osaka, Sapporo, Tokio
Jest obecnie:
Dzień: Środa Godzina: 22:52
powiem Wam, że ten wynalazek może dać niezły dochód firmie, jeśli będzie faktycznie działał, sam jestem ciekaw z czym wyskoczą.
tylko niech nie będzie to takie dziwaczne z wyglądu jak np. 7070...
... a ja sie wstrzymuje z zakupem E-500 hyh odliczam godziny![]()
słusznie, może nowa konstrukcja nas zaskoczy. w końcu ludzie będący bliżej "żłoba", tzn. bardziej zorientowani piszą że jest na co czekać.
może - nie po raz pierwszy - OLYMPUS wypuści coś, przy czym inne firmy powymiękały albo uznały za chwilowo niewykonalne.
ta firma jest tym dla fotografii, czym APPLE dla komputeryzacji: nie generuje kosmicznych zysków, czasem bywa nierentowna, ale bez OLKA wiele patentów jeszcze długo pozostałoby w sferze marzeń.
Stawiam, na dwa rozwiązania: albo to będzie model tańszy od E-500 o cenę obiektywu 40-150 czyli jak e-500 jest za 3200 to nowość Olka będzie za 2200 z jednym obiektywem i będzie mocno okrojoną wersją, albo będzie wypasioną wersją e-500 i w cenie 4000 tys. Nowy aparat nie może być konkurencją dla E-500. To musi być coś innego.
Ładne porównanie z tym APPLEale czy w dzisiejszych czasach jest miejsce dla Janosików?
7070 jest taki sam jak 5060 a ten mi sie bardzo podoba i do tego jest wygodny ( tak mam 5060Zamieszczone przez KaarooL
)!!
W Japonii juz polnoc minela i jakos nic nie widac ... mam nadzieje, ze nie czekaja na poludnie czasu pacyficznego w USA![]()
Aczkolwiek i tak nie kupie tego aparatu, to jestem strasznie zaciekawiony co tez wymyslili)
Pozdr.
R.
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Napewno bedzie to coś dziwnego i raczej model niżej od E500 - po wyglądzie to widać- szkaradztwo. Już myślałem że nie bedzie paskudniejszego body od E-300 a tu prosze. Chociaż moj E-300 mi się podoba- innym mniej
Czytałem, że premiera ma być o 8:00 czasu GMT, czyli u nas o 9:00![]()