Strona 30 z 35 PierwszyPierwszy ... 202829303132 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 345

Wątek: Olympus E-330

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    grizz:

tego E-400 to bym nawet wciągnął na sprzęt przenośny zamiast kompaktu - wizjer ma ponoć nienajgorszy... lada moment spadnie do 2k i wtedy trzeba chwytać ostatki...

| OlyJedi Awatar rrrradek
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Tym bardziej, ze chyba w swojej klasie to nie ma konkurencji. Gdzieś czytałem, że taki nikon d40 wypada przy nim bardzo blado z ta swoja matrycą 6.1 a cena 2000 zł za co tu dużo mówić niezły sprzęt to dobry pomysł jeśli ktoś chce kupić jako drugi aparat zamiast kompakta.

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez KaarooL
    grizz:

tego E-400 to bym nawet wciągnął na sprzęt przenośny zamiast kompaktu - wizjer ma ponoć nienajgorszy... lada moment spadnie do 2k i wtedy trzeba chwytać ostatki...
    już spadł...

http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/106990
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

| OlyJedi Awatar rrrradek
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    A jeśli chodzi o E-330 i cenę 2400 to jak darmo. Jak kupowałem swojego E300 w sierpniu to tez załapałem się w ostatniej chwili bo były, były i nagle cisza, obdzwoniłem chyba z 20 sklepów z netu i kupiłem w końcu w EURO AGD egzemplarz z wystawy za 2500 z 14-45 choć miesiąc wcześniej można było kupic z double kit'em za 2600 a gdzieniegdzie za 2400. Przypuszczam, ze E-330 juz tak bardoz nie spadnie a kto czeka to może nie kupić.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar zigger
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    97
    Moja galeria
    E-330 w wersji z 1 kitem jest teraz za 2099 w fotojokerze. Moze ktos skorzysta?
    http://sklep.fotojoker.pl/produkt.php?id=10037
    Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!

| OlyJedi Awatar motoko
    Mieszka w
    Szkocja
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    A u mnie w co niektórych sklepach netowych za 339 funtów z kitem 14-45. Już zaczynam kalkulować: mój E-300 na eBay, kit od E-330 na eBay i wyjdzie że niewiele dołożę...
    Kurde, co ja żonie powiem? Co gdyby nie żona...
    I cyfra i analog...

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    47
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez motoko
    A u mnie w co niektórych sklepach netowych za 339 funtów z kitem 14-45. Już zaczynam kalkulować: mój E-300 na eBay, kit od E-330 na eBay i wyjdzie że niewiele dołożę...
    Kurde, co ja żonie powiem? Co gdyby nie żona...
    Nic nie mów powiedz ze to standardowy upgrade i nic nie kosztował zreszta ile trzeba dołożyć? 100 funtów?

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    przecież wygląda prawie tak samo, to na mój gust nic nie trzeba mówić. pewnego dnia zapodasz sciemę że doczytałeś o możliwości kadrowania na LCD w instrukcji i będzie git...

| OlyJedi Awatar motoko
    Mieszka w
    Szkocja
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Wygląd może i podobny, ale większy i odchylany LCD nie przejdzie. Zdarzyło się żonce pomylić wcześniej Canona A85 z Minoltą S414 (bo oba srebrne), ale po zmianie C-5050 na E-300 już nie miałem tak łatwo: zaczęła się pytać, dlaczego przykładam aparat do oka i czemu na wyświetlaczu nic nie pokazuje... Teraz będzie pewnie odwrotnie
    Może uda się na początku maja - jedzie na urlop to zapomni jak aparat wyglądał.
    I cyfra i analog...

Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez zigger
    E-330 w wersji z 1 kitem jest teraz za 2099 w fotojokerze. Moze ktos skorzysta?
    http://sklep.fotojoker.pl/produkt.php?id=10037
    Ja pewnie skorzystam, ale musze sie do końca zastanowić. Potem karta za 3 stowy i komplecik za 2400

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów