no dobra... dość pitolenia...
KTO kupuje jako pierwszy i testuje? hę?
![]()
no dobra... dość pitolenia...
KTO kupuje jako pierwszy i testuje? hę?
![]()
Nie ma chetnych, wszyscy kupili już e-500![]()
Zaraz! Raster! a może nie kupiłeś jeszcze d70s? Zobacz jaki śliczny aparacik! to co? może kupisz e-330?![]()
RasteRNie podpuszczaj nas. Ja kiedyś pójde w Twoje ślady , chyba że też wrócisz na łono Oli , to wtedy wezmę na wstrzymanie.
RasteR ja go biorędajcie mi tylko sklep w którym go można dostać... a podobno ma być dostępny szerszemu gronu od marca?
Moog to ja Ci współczuję długiego czasu oczekiwania. Jak Ty sobie z tym poradzisz?
Jestem już miesiąc bez aparatu, wytrzymam i drugiale racja - łatwo nie jest. Narazie dawkuje sobie kupowanie akcesoriów do niego... wypatruje okazje (jak nie dawno na forum EX-25 300zł
) Narazie mam ten pierścień pośredni, UV'ke Marumi WPC, pamiątke CF exIII i czytnik też Sandisc'a jeszcze lampa, głowica, statyw ... jakoś sie doturlam do marca. Jestem ciekaw czym jutro nas zaskoczy RadioErewan
Jak ja byłem drugi tydzień bez aparatu, tylko ze statywem i kartą, to o mały włos nie kupiłem jakiegoś fajnego kompakta dla poręczności takiego rozwiązania. no i zawsze byłoby czym focić
Naszczęscie mam też aparaty analogowe, to skończyło się tylko na zakupie 3 filmów.... ale nad kompaktem dalej myślę... musi być wodoszczelny...
ciekawi mnie też czy w E-330 będzie możliwość zakupu Dual kitu, 40-150, 14-45bo jak nie to trzeba będzie szukać tele
![]()
Jak mi skradziono Dimage'a i musialem zyc bez cyfry przez prawie 4 miesiace, to o malo co nie zglupialem (tak, to juz chyba nalog). W sumie nieco z rozpaczy a nieco z koniecznosci siegnalem po Zenita TTL i po wystrzeleniu ok 6-7 filmow ... po raz pierwszy naprawde pokochalem lustrzanki i docenilem ich wizjery optyczne
Co by nie mowic na poczatek dobrym rozwiazaniem jest zaawansowany kompakt / hybryda - dopiero po nauczeniu sie jak wszystko dziala mozna brac sie na powaznie za lustrzanki
![]()
Pozdr.
R.
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
abc