Strona 12 z 35 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 345

Wątek: Olympus E-330

no dobra... dość pitolenia...

KTO kupuje jako pierwszy i testuje? hę?

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Nie ma chetnych, wszyscy kupili już e-500

Zaraz! Raster! a może nie kupiłeś jeszcze d70s? Zobacz jaki śliczny aparacik! to co? może kupisz e-330?

robin102
    Gość
    RasteRNie podpuszczaj nas. Ja kiedyś pójde w Twoje ślady , chyba że też wrócisz na łono Oli , to wtedy wezmę na wstrzymanie.

Awatar Moog
    Mieszka w
    Białystok
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    RasteR ja go biorę dajcie mi tylko sklep w którym go można dostać... a podobno ma być dostępny szerszemu gronu od marca?

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Moog to ja Ci współczuję długiego czasu oczekiwania. Jak Ty sobie z tym poradzisz?

Awatar Moog
    Mieszka w
    Białystok
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Jestem już miesiąc bez aparatu, wytrzymam i drugi ale racja - łatwo nie jest. Narazie dawkuje sobie kupowanie akcesoriów do niego... wypatruje okazje (jak nie dawno na forum EX-25 300zł ) Narazie mam ten pierścień pośredni, UV'ke Marumi WPC, pamiątke CF exIII i czytnik też Sandisc'a jeszcze lampa, głowica, statyw ... jakoś sie doturlam do marca. Jestem ciekaw czym jutro nas zaskoczy RadioErewan

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Jak ja byłem drugi tydzień bez aparatu, tylko ze statywem i kartą, to o mały włos nie kupiłem jakiegoś fajnego kompakta dla poręczności takiego rozwiązania. no i zawsze byłoby czym focić

Naszczęscie mam też aparaty analogowe, to skończyło się tylko na zakupie 3 filmów.... ale nad kompaktem dalej myślę... musi być wodoszczelny...

Awatar Moog
    Mieszka w
    Białystok
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    ciekawi mnie też czy w E-330 będzie możliwość zakupu Dual kitu, 40-150, 14-45 bo jak nie to trzeba będzie szukać tele

| OlyJedi Awatar RobertW3D
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Jak mi skradziono Dimage'a i musialem zyc bez cyfry przez prawie 4 miesiace, to o malo co nie zglupialem (tak, to juz chyba nalog ). W sumie nieco z rozpaczy a nieco z koniecznosci siegnalem po Zenita TTL i po wystrzeleniu ok 6-7 filmow ... po raz pierwszy naprawde pokochalem lustrzanki i docenilem ich wizjery optyczne Co by nie mowic na poczatek dobrym rozwiazaniem jest zaawansowany kompakt / hybryda - dopiero po nauczeniu sie jak wszystko dziala mozna brac sie na powaznie za lustrzanki

Pozdr.
    R.
    Pozdrawiam, Robert
    Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
    ... a jest ... żółta łódź podwodna ....

excel
    Gość
    abc

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów