jak wszyscy to i babcia
pozdrawiam
jak wszyscy to i babcia
pozdrawiam
No ja też. Na szczęście głosowanie jest tajne i nie widać że głosowałem na LUDZIE.
C-760, tulejka, UV Hama 390 HTMC, Hama Skylight, Velbon DF-40, lampa Soligor DG-280
hehe
przy okazji napiszcze czy w przyszlym miesiacu (marcu) nadal bedziemy glosowac nad takimi tematami (malo ambitnymi) czy wolicie jakies lepsze (zamiast LUDZIE to np. uczucie, samotnosc itp.)
pozdro
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Myślę, że nie ma sensu precyzyjnie określać tematów np. uczucie, samotność itp. Lepsze bardziej pojemne tematy. A jak komuś pasi, to może sobie nazwać swoją fotę np.samotność. Kiedyś widziałem na necie zdjęcie gościa onanizującego się w krzakach. I właśnie ta fota została nazwana samotność.![]()
zapraszam do publikowania swoich zdjec!
zdjecia prosze wysylac od 1-28.02. tutaj http://www.olympusclub.pl/forum//viewtopic.php?t=5653
zamykam glosowanie - posta!
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać