nie jestem fanem fragmentarycznych kadrów w przypadku takich interesujących budowli ale czasem nie da sie inaczej... Moim faworytem jest fotka nr 1.
Zdjecia nr 2 i 4 - zmniejszyłbym kontrast bo sprawiaja wrazenie lekko przepalonych.
Pzdr.
Nie wiem dlaczego tą kolejność akurat dałem ale pierwsze akurat wydaje mi się najgorsze (krzywy kadr) - tam nie było innej możliwości podejścia do tematu. Dla mnie 3 i 4 jest warte uwagi. Dzięki![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
wydaje mi sie ze inaczej widzimy takie fotkidla mnie maja wartosc informacyjno-pamiątkową a akurat na pierwszej najwiecej widac dlatego jest moim faworytem. Staram sie nie oceniac kazdej fotki stosując te same kryteria tym bardziej ze jak sam zauwazyłes nie zawsze jest mozliwosc pracy w rownie komfortowych warunkach
![]()
Zgadzam się z Tobą absolutnie - sam napisałeś na wstępie , że nie jesteś zwolennikiem "wycinków" architektury. Wrzucę dla Ciebie większą część tego pałacu (Carskie Sioło pod St.Petersburgiem) i grajka - nie lubię fotografować ludzi (nie potrafię raczej) ale ten zawodnik ujął mnie swoją specyficzną urodąTylko potem bo coś nie mogę tego na serwer wrzucić.
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
chętnie zobacze![]()
Całkiem niezłe fotki, ale też pooglądałbym szersze kadryNa nr 2 usunąłbym winietę.
dziękibardzo mi sie podobają obie, a zwłaszcza pierwsza
![]()