7 swietna perspektywa, potem 2 i 6, 9 tez niczego sobie. wszystkie sa ok, ale te mi sie najbardziej podobaja. fajnie bialy snieg kontrastuje z niebieskim niebem.
camedia 720 uz
eos 350 d + 18-55 + 75-300 usm +velbon cx 440
Ładna okolica. Mnie najbardziej podobią się 8, 9 i 3 w takiej właśnie kolejności. Kurczę... jak ja lubię tą porę roku.
"hans und helmut trinken vermut"
abc
Na mnie najwieksze wrazenie zrobilo zdjecie nr 8 - dlatego, że niestandardowo została pokazana zima - niekoniecznie w czystych białych kolorach. Zzadroszczę błękitu nieba na pozostałych.
uczciwie przyznam ze mam problem z wybraniem faworyta... mam za to 1 wątpliwosc ogolną... czy minimalnie nie za bardzo podostrzyłes tych fotek... Poza tym swietne fotki... szkoda ze u mnie nie ma takich warunkowPzdr.
Eh... w taką pogodę tylko fotki robić...
Moje typy to 1 i 13 (w tej kolejności).
Pozdrawiam![]()
TYLKO 8 !!! Z całą resztą odnoszę wrażenie przypadkowości i nieprzemyślenia kadru - niepełne drzewa wchodzące w kadr , czy coś innego. Są poprawne ale niedopracowane. A niebo ładnie wygląda i dodaje im uroku. Mam wrażenie jakbyś zrobił ich 200 szt. , wrzucił tu np. 20 i sam nie wiedział które jest wartościowe dla Ciebie - wybacz ale tak to czuję.
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
zdecydowanie 9. gdzież takie piekne klimaty panują??