abc
abc
Podoba mi się, może tylko troszkę za ciepły WB.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Bardzo fajnie. Podoba mi się kompozycyjnie. ładnie skomponowany kadr. W przeciwieństwie do przedmówcy wydaje mie się z WB jest taki jaki powinien być. W tego typu fotkach powinien byc ciepły, bo taka kolorystyka tworzy klimat tego zdjęcia. Gratuluje i czekam na nastepne.
pzdr.
jestem pod wrazeniem, bardzo fajne zdjecia. pierwsze jest delikatnie nieostre, ale to moze wina tego , ze nie wyostrzyles po zmniejszeniu.
camedia 720 uz
eos 350 d + 18-55 + 75-300 usm +velbon cx 440
abc
marzenia sa potrzebe w zyciu .. dzieki nim sie rozwijamy.
camedia 720 uz
eos 350 d + 18-55 + 75-300 usm +velbon cx 440
Ależ pyszne zdjęcia - jak te zdjęcia mają być do katalogu to poprostu zmieszczać i już nic przy nich nie majstrować. Zdecydowanie zachęcają do konsumpcji. Uwielbiam wino - to jest jedyny trunek jaki mogę kosztować i mnie nie nudzi w trakcie spożywania, a na tych zdjęciach czuć klasę wina więc zapowiada się interesująco.
Na drugim zdjęciu bardzo mnie zafascynowało zmięte tło, dla mnie wino w karafce wygląda jakby wychodziło z butelki na zewnątrz i łączyło się ze światem zewnętrznym przez zawinięte tło na karafce. Tak sobie wykombinowałem, że ciekawe jakby zdjęcie nr 2 wyglądało gdyby wino z przewróconego kieliszka rozlewało się dodatkowo na płótno?
pozdrawiam
Zasadę trójpodziału zachowałeś. A to bardzo ważne przy tym typie fotografii. Nie lubię specjalnie się przejmować zasadami ale tu naprawdę się sprawdza i efekt daje bardzo dobry. Dla mnie bardzo ładne.
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Podoba się. Szczególnie pierwsze.
"hans und helmut trinken vermut"
abc