2 mi sie najbardziej podoba.
camedia 720 uz
eos 350 d + 18-55 + 75-300 usm +velbon cx 440
no na 2 jest fajny pyszczek
3 moglo byc bardzo fajne ale kadrowanie jest skopane.
pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
drugie wybija sie podan te dwa inne ktore mi sosobiscie niezabrdzo przypadaja do gustu
A jak dla mnie 3 jest the best - jego oko patrzace na fotografa po prostu mnie rozlozylo. Pierwsze jak dla mnie nie specjalne, drugie moze byc
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
2,3,1 - taka kolejność od najlepszej
Na jedynce może sie przyczepić do małej ostrości, oraz niezbyt porywającego kadru (szczególnie ucięte uszka, i ten cień na pierwszym planie pod mordką)
Dwójka poprostu cieszy
A co do trójki to świetna jakość, fajnie uchwycone.

a co w tym kadrze jest nie tak?Zamieszczone przez Jeronimo
no właśnie nie wiem kurka skąd ten cień...Zamieszczone przez Moog

ciachnieta gora (uszka :P), moze wiecej dolu i lewej ... zeby bylo wiecej przestrzeni w ktora jest zwrocony kot.... to takie moje subiektywne odczucia
pozdro
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

eee, tam uszka... kot bez uszu też jest OK. Najważniejsze żeby miał ogon za który można go ciągać***
*** obrońców zwierząt informuję, że koty nie noszą śladów maltretowania
dla mnie najladniejsza 3