Cały tekstAnother 17 days to go and you will learn everything about Olympus' new product. The so-called 'Solution' will be unveiled a month before the PMA 2006 starts.
Ciekawe, co to może być... :-)
Cały tekstAnother 17 days to go and you will learn everything about Olympus' new product. The so-called 'Solution' will be unveiled a month before the PMA 2006 starts.
Ciekawe, co to może być... :-)
oby nie lustrzanka z EVF![]()
Ja stawiam na E-XX![]()
A na PMA bedzie BIG E
A jak Wy myslicie ?![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Dwa aparaty?
W tak krótkim czasie?
Nie wiem.
Póki co brakuje jedynie średniej półki, jakiegoś E-xx.
Niemniej, następca E-1 też pewno do biznesplanu jest wpisany i wcześniej czy później się pojawiAle stawiam na E-xx.
a ja chciałbym żeby to było E-x bo byłoby o czym pomarzyć i byłoby na co ciułać hehehe
no i byle nie z EVF...
Jak twierdzi oficjalny przedstawiciel Olympusa nie ma raczej nadziei na nastepcę E1 w 2006 r.
Pozdrawiam:
Andrzej
Co to ten "EVF" i dlaczego jest niedobry?Zamieszczone przez RasteR
A ja czytałem taki tekst ze Oly musiał zastosowac wizjer EVF w nowej lustrzance (? czy to jest jeszcze lustrzanka?) by zmieścić ruchomy element OIS ... .panasonica w miejscu gdzie znajduję się lusterko... po ponoc jest z tym problem.. ?
Taka opcja wydaje mi się prawdopodobna .. E-50 będzie konkurentem Sony R-1 i będzie miał stabilizacje od Panasonica
pytanie czy ten przedstawiciel Olympusa jest dobrze poinformowany - oby nie![]()
ElectronicViewFinder - czyli wizjerek elektroniczny jak np w sony F717 i innych np. ultrazoomach
Ja tez chcialbym, aby sie mylił, ale On chyba wie co mówi.Zamieszczone przez RasteR
Podrawiam:
Andrzej