Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: MOST

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    No, Yello_35, też mnie powalił ten most od dołu. Dla mnie wygląda jak pociąg odwrócony do góry nogami. Szkoda, ze musi być takie małe...

Tak, Oblat, to siekierkowski. A zdjęcie zrobione głównie dla odbicia a nie mostu, no ale skoro już jest temat o mostach...
    Ja tam lubię konstruktywną krytykę - także dzięki za uwagi, Oblat.

Awatar Oblat
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    No w końcu po to się wrzuca fotki na forum, prawda? Tzn. widziałem też takich co wystawiają zdjęcia i czekają tylko na pochwały, a na każde słowa krytyki reagują oburzeniem... no, ale to już inna sprawa (raczej na forum psychologiczno-psychiatryczne)
    Pozdro!

Olympus E-300
    IS-1000 ED

Galeria

excel
    Gość

mosty i rozne....

abc

Awatar Oblat
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    excel, nie chodzi mi o prośbę o wytłumaczenie takiej, a nie innej opinii (sam chciałbym je uzyskać), chodzi mi o wręcz alergiczną reakcję na jakiekolwiek słowa krytyki, brak jakiejkolwiek pokory i prawie wymuszanie na oceniających dobrych komentarzy. Nie jest to na szczęście plagą, ale niestety dotyczy nie tylko OC, CF czy plfoto - sporo ludzi bezkrytyczny stosunek do własnej osoby i swoich poczynań prezentuje na co dzień.

Kazdy, kto wystawia swoje zdjecia, liczy sie niewatpliwie ze slowami krytyki
    Moim zdaniem nie bezmyślny poklask, a właśnie te słowa konkstruktywnej krytyki są głównym sensem wystawiania prac na forum, bo dzięki nim się rozwijamy i robimy lepsze zdjęcia.

Oj, coś czuje, że odbiegliśmy od tematu mostów.. Mam nadzieję, że już rozumiesz o co mi chodziło.

Pozdrawiam serdecznie!

Olympus E-300
    IS-1000 ED

Galeria

excel
    Gość
    abc

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    I ja przyznam, że fajne mosty zamieściliście Tzn. moze bez tego jednego dziennego... światło mi się na nim jakoś pospolicie przedstawia, toteż nie do końca sie podoba.

A że, "jak wszyscy to i babcia", poniżej linki do moich nocniaków na mostach:

http://arturo.serv01.net/olympus/upl...ki_pionowo.jpg
    http://arturo.serv01.net/olympus/upl...ki_poziomo.jpg
    http://arturo.serv01.net/olympus/upl..._dabrowski.jpg

Pozdrawiam

Awatar Yello_35
    Mieszka w
    Zgorzelec
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Mostów cd.

Przyznam , że mnie też powalił ten most nocą. Najbardziej fakt , że w ogóle wyszedł Bo lampy palą prosto w obiektyw. A zważając na mój marny sprzęt to jest coś. Dołączam nie tyle atrakcyjny kadr co ciekawy kamienny most kolejowy łączący oba nasze tak lubiące się kraje...

IS 500 + osprzęt ; marny C 480
    Pozdrawiam serdecznie - Yello 35

Awatar Oblat
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Yello_35, a spróbuj kiedyś ten most zrobić, z perspektywy torów - tory na środku, znikające w oddali i ta panorama dookoła... Może fajnie jeszcze zaczaić się na jakiś pociąg i zrobić fotkę na długim czasie - ja się do tego przymierzam już dość długo, ale jakoś nie ma ani czasu ani chcenia się
    jamek - fajna gra świateł! Hehe, mój kupel zrobił całkiem podobne zdjęcie Śląsko-Dąbrowskiego, mam nadzieję, że się nie obrazi, jak podam tu linka...
    http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=782060

Olympus E-300
    IS-1000 ED

Galeria

Awatar Yello_35
    Mieszka w
    Zgorzelec
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Oblat - ok , też nad tym myślałem Tylko , nie zapominaj , jest to most graniczny. Ze strony Niemiec absolutnie tam nie dojdę bo tak jest zagrodzone. Z naszej już łatwiej. I pewnie to zrobię ale jak będzie cieplej , i jak znajdę czas bo z tym jest najgorzej. No i żeby służby mnie nie dorwały bo wbrew pozorom granice sa nadal. Jest to pewna koncepcja tym bardziej że na pociąg czaję się od dawna...
    IS 500 + osprzęt ; marny C 480
    Pozdrawiam serdecznie - Yello 35

| OlyJedi Awatar RobertW3D
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Jak wszyscy sie chwalą, to i ja też wrzucę moje parę groszy ... a właściwie jedną fotkę

Tower Bridge w Londynie
    Zmniejszona wyglada tak sobie - oryginał jest znacznie lepszy )

Tak przy okazji małe pytanko - wie ktoś może dlaczego to zdjęcie "wyjechało" z RAW Shooters 2006 znacznie jaśniejsze i tak jakby bez części wprowadzonych zmian (szczególnie ostrości) ?
    Pozdrawiam, Robert
    Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
    ... a jest ... żółta łódź podwodna ....

Uprawnienia umieszczania postów