Witam wszystkich, moja pierwsza fotka wrzucona do oceny, więc nie bądźcie dla mnie zbyt surowi...![]()
Proszę o komentarze, rady i sugestie.
Pozdro!![]()
Ooo, ziomal. Znam ten most.
Przyjemny kadr. Miło się patrzy.
Lubię czasem pomarudzić, ale tu nie bardzo mam się czego czepić![]()
"hans und helmut trinken vermut"
Witam.
Bardzo fajna fotka. Kadr niczego sobie, widoczek super. Podoba mi się.
Pozdrawiam
mente et malleo
Tak , niezły kadr. U mnie też jest most , często go fotogarfuję więc osobny wątek z tym założę , żeby Tobie nie zaśmiecać. Widać , że myślałeś nad tą kompozycją. Ładne i miłe dla oka.
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Dzięki, Yello_35! Jak chcesz to wrzucaj. Mosty to bardzo wdzięczny temat do zdjęć, szczególnie nocą - mozemy zrobic z tego wątek zbiorowy - zawsze będzie ciekawiej. :P
Pzdr!
Na razie tylko ta fotka - niespecjalnie mam ostatnio czas. Bardziej chodzi co prawda o katedrę ale most zwany jest staromieskim i łączy obie starówki miast. Bardzo wdzięczny widok do fotografowania.
Świetne zdjęcie, gdzieś je już widziałem. Super odbicie w wodzie, barwy - niesamowita fotka. Tak z ciekawości - to polska czy niemiecka strona?
Dobra to ja też jeszcze cos dorzucę, tym razem juz robione po ludzku - ze statywem i w kolorze, a nie na partyzanta...![]()
Yello_35 - i całkiem niezłe zdjęcie.
Oblat - mnie tam Twój most nie zachwycił - ot, most jak most (chociaż pierwszy ma fajną perspektywę i fajne światło)
niestety nie mam za dużo mostów na składzie ale żeby można się było powyżywać, na moim moście to załaczam![]()
do zdjęcia mam sentyment bo za statyw robiło siodełko roweru![]()
To widok na stronę niemiecką. Podobną fotkę dołączyłem do "Sylwestrowych widoków" ale zamieniło mi na panienkę "grasującą" po tym forumA nie chce mi się juz tego poprawiać. Tym razem dorzuce Wam most widziany nietypowo - od dołu
Dla mnie ciekawostka - ciekawe jak dla Was.
I jeszcze coś - Wasze mosty są bardzo ładne. Iluminacje bardzo dużo dają.
blady - nikt tu się na Twoim moscie wyżywał nie będzie... Mogłeś ciaśniej kadrować (może pionowo?) wtedy nie byłoby widać krztunów po prawej i komina po lewej, a zostałoby fajne odbicie w wodzie. No i ostrość, ale chyba ciężko utrzymać aparat nieruchomo na siodełku rowerowym
BTW, to chyba też jest siekierkowski, prawda?
Yello_35 - nocne od dołu totalnie mnie zniszczyło, czegoś takiego jeszcze nie widziałemZajebiste!
![]()