super fotka nr 2 ale chyba byles bardzo blisko co?
super fotka nr 2 ale chyba byles bardzo blisko co?
Witajcie,
Bardzo dziękujemy za pozytywne opinie.
Cieszy mnie to szczególnie ponieważ jestem amatorem. Cenna jest dla mnie każda wsakzówka i uwaga.
Jeśli chodzi o odległośc to ptaszków to było to od 1,5 do 3m. No tak mniej więcej ponieważ ocena odleglości i wagi "na oko" (OKO bez urazy) to dla mnie zawsze problem.
Oczywiście do robienia zdjęć użyłem E1 + 40-150. Eeee... przydalby się 55-200![]()
Mam nadzieje, że poniższe zdjęcie również przypadnie Wam do gustu.
E-1 // C-5060 // ZD 14-54 // 40-150 // 35 Macro // FL-50 // EP-2 // SHLD-2
Trzecie zdjęcie też świetne. Jeśli to Twoje pierwsze kroki w fotografii, to jestem pod wielkim wrażeniem. Ogólnie wszystkie foty b. estetyczne.
abc
Chyba faktycznie Nurek się kryguje, a tak naprawdę to zapieprza na etacie w Wyborczej i strzela foty Wajrakowi.![]()
abc
Kurde Panowie nawet nie wiem od czego zacząć.
No po pierwsze to BARDZO dziękuję za takie miłe opinie.
Naprawdę się nie spodziewałem tak pozytywnego odbioru moich zdjęć. Widać długie czajenie się w krzakach ma jednak sens skoro komuś się to podoba.
Excel, nie ma w tym żadnej tajemnicy niestety. Po prostu ja i wróbelki upatrzylismy sobie ten sam krzaczek.
Problem był w samym trafieniu ptaka ponieważ w sekundzie portafiły przylecieć i odlecieć. Dlatego też mamy w archiwum dużo pięknych zdjęć... krzaczków![]()
Rafał, co do tego etatu w Wyborczej.... chciałbym...![]()
A co do spokoju duszy, oj to różnie bywa... . Zapytajcie moją żonę![]()
Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuję. Ale się cieszę !
no i kolejna wspaniala fotka, gratuluje tak bliskich podejsc pod wrobla![]()
Dziękuję nib !
Witajcie ponownie,
Chciałbym przedstawić Wam kolejne zdjęcie z serii "wróbelkowatych" i jak zwykle poprosić o ocenę i krytykę.