Czesc,
Skuszony wczorajszym słońcem poszedłem sobie popstrykać.
Oto co udało mi się upolować![]()
Mam nadzieje, że się spodoba. Jak zwykle proszę o ocenę.
Czesc,
Skuszony wczorajszym słońcem poszedłem sobie popstrykać.
Oto co udało mi się upolować![]()
Mam nadzieje, że się spodoba. Jak zwykle proszę o ocenę.
E-1 // C-5060 // ZD 14-54 // 40-150 // 35 Macro // FL-50 // EP-2 // SHLD-2
abc
Fajnie capnięte ptaszysko. Przyjemne kolory. Podoba mi się.
Uchwyciłbym tylko troszkę więcej dołu.
"hans und helmut trinken vermut"
Zdjęcie naprawdę świetne... Tak go uchwyciłeś (kadr, światło, GO i reszta), że wygląda na "aż" wróbla a nie "tylko" wróbla.![]()
Pozdrawiam
Z mojej wiedzy na temat fotografowania ptactwa wynika , że nie ma specjalnie czasu na kadrowanie. Nie ma się więc czego za bardzo czepić a ptica wyszła pięknie w czym oczywiście światło na wielką zasługę![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Witajcie,
Dziekuje Panowie za miłe komentarze!! Ciesze się że ptaszek się podoba. W życiu nie miałem tyle pozytywów.
Mam nadzieje, że ten również przypadnie Wam do gustu. To kolega poprzednika. Z tego samego polowania![]()
obje fotki badzo fajne i dobre tech, z tym , ze druga wyglada troche jak fotomontaz![]()
camedia 720 uz
eos 350 d + 18-55 + 75-300 usm +velbon cx 440
Dzięki OKO. To jednak nie jest fotmontaż. O coś takiego w moim wykonaniu bardzo trudno bo w ogóle nie wiem jak to się robi
![]()
Oj, druga fotka podaba mi się i to bardzo. Te ptaszki, patrzące sobie w oczy... Może to marudzenie, ale obiciąłbym z lewej strony, żeby nie rozpraszało tematu (ptaszków).
swietne fotki! dobre technicznie![]()
a tak z ciekawosci w jakiej odleglosci byles od modeli?
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać