nie zdjęcie jest prawdziwe, w PS tylko(i wyłącznie) podostrzone, a co ?Zamieszczone przez excel
Yello_35, a dziękować, dziękować, a co to za rodzinka ? Ja w sumie mieszkam pod RYkami(2km)
nie zdjęcie jest prawdziwe, w PS tylko(i wyłącznie) podostrzone, a co ?Zamieszczone przez excel
Yello_35, a dziękować, dziękować, a co to za rodzinka ? Ja w sumie mieszkam pod RYkami(2km)
było sobie życie
abc
Rodzinka najbliższa ze strony ojca. Dziadek z babcią co prawda leżą na cmetarzu ale trzech synów (czyli moich wujków) pozostało. I ich dzieci też. Najmłodszy wuj (w Twoich stronach to stryj) mieszka na Żytniej. Tyle prywaty , postać podobno znana w Rykach i okolicy choćby z tego , że zawsze gdzieś tam działał...
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Nie ma mojej odpowiedzi bo cos chyba mi nie wskoczyło. Nie wiem też czy jest to miejsce na takie prywaty. Rodzina mieszka na Żytniej i stryj (jak to w Twoich stronach nazywa się wujka) jest dość znaną osobą w mieście - czy popularną nie ręczęW każdym razie jako młody chłopak bywałem tam co roku a teraz tylko sporadycznie na uroczystości rodzinne - tamtoroczny urlop był wyjątkiem w tych wyjazdach. Mile go bardzo wspominam i nawet fotka przy moim nicku jest z Janowca nad Wisłą
To zupłenie inne strony niż moje zachodnie rubieże...
PS. Ale ze mnie burak - odpowiedź była tylko na drugiej stronieNie jestem jeszcze oblatany na tym forum.
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
swietna fotka! taka czysta... pieknie dobrana kolorystyka i wszystko swietnie oswietlone. Podoba mi sie (ide do lodowki... bo mam ochote na soczek)
pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać