Rozpoczynam nowy watek, na początek kilka autoportretów, później moze będa i portrety jak uzyskam zgode na publikacje
Rozpoczynam nowy watek, na początek kilka autoportretów, później moze będa i portrety jak uzyskam zgode na publikacje
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Gratuluje odwagi, coś taki zdziwionyAutoportret to trudny temat jak na początek to niezle.
To nie pierwszy autoportret tutaj, zresztą czego mam się wstydzic? Osobiście bym wolał widzieć jak każdy na forum wyglada, wydaje mi sie, ze to powoduje lepszą atmosferę.
Traktować ten temat poważnie czy z przymróżeniem oka? Bo mam jeden głupawy autoportret. Bardziej popiersie ale wytnę co trzebaJakościowo niezbyt ale mnie śmieszy mina. Portretów innych nie posiadam ponieważ to nie moja specjalizacja.
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Śliczny chłopczyk.
A żeby był autoprtret to trzeba sobie samemu strzelić w łeb migawką, czy może być, jak ktoś inny wykona zdjęcie mojej fizys, a ja je sam zamieszczę, to ze względu własnie na to, też będzie autoportret???![]()
blady nie wiem, ja robiłem samemu za pomocą pilota i statywu...
ale prosze mi tu nie zamieszczać swoich auto... bo tu chcę żeby były tylko moje portrety ludzi i jeszcze może ze 2 własne.
Wątek do autoportretów załozyłem dawno temu http://www.olympusclub.pl/forum/viewtopic.php?t=4544
absolutnie nie mam zamiaru się podłączać i sorki za lekkie zboczenie z tematu oceny zdjęcia. podtrzymuję swoją ocenę powyżej - dla mnie autoportret OK.
Czekam z niecierpliwością na resztę...
Pozdrawiam. Dariusz Żak
Homek ej no czemu mi zaśmiecasz wątek.... załóż swoj z tym portretem, proszę moderatora o przeniesienie.