Dziękuje za dodanie linka..............sam nie umiem tego zrobicstąd moje podziękowania nie są zwykła kurtuazja
![]()
Dziękuje za dodanie linka..............sam nie umiem tego zrobicstąd moje podziękowania nie są zwykła kurtuazja
![]()
Wraz z premierą E-400 zapowiedziano nową wersję 40-150 ED ze światłem 4-5.6 oraz zmniejszoną min. odległością ostrzenia do 0.9 m. Ma również mniejsze rozmiary. Czy ta nowa wersja zastąpi starą, czy po prostu wzbogaci ofertę?
--
emc2
na tym etapie tj. przed Photokina to prosze tutaj z tym pytaniem Olympus E400. Jak juz beda galerie, fototesty, testy porownawcze itp. to bedzie mozna cos konkretnego pisac w KOMPENDIUM.Zamieszczone przez emc2
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Macro w wykonaniu 40-150
to ostatnie to chyba nie jest pelny kadr?
Piszesz w innym poscie ze mozna porownac fotki 40-150mm do tych 50-200mm... nie rozumiem jak mozna porownywac fotki robione jako pelna klatka do wycinka - no chyba ze sie pomylilem i to nie jest wycinek![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Jeronimo - rozumiem, że to chodzi Tobie o to zdjęcie "W locie"? Niestety nie mam oryginału, żeby sprwdzić (awaria HDDZamieszczone przez Jeronimo
) ale z tego co pamiętam, to było jakieś 80% kadru. Wyszło niezbyt ostro, bo to był bardzo pochmurny zimowy poranek i musiałem robić przy ISO1600
![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
szkoda mi uciętych łap sowy trochę no ale zdarza się![]()
.