Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Awarie AF w E1 (backfocus) - NAPRAWIONE !!!

| OlyJedi
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria

Awarie AF w E1 (backfocus) - NAPRAWIONE !!!

witam

jak wczesniej wspominalem (w watku fotomica) o swoich bojach z serwisem olego, tak tez moj aparat pojechal kolejny raz na ta sama wade (BF jak nie powiem co)

do serwisu PL nie mam nic, staraja sie itp, ale czesi mogliby sie troszke sprezyc tym razem i nie wymieniac za kazdym razem modulu AF a go poprawnie zestroic ...

z tego co wiem to pod koniec tego tygodnia ma byc moj E1 juz w PL, gdzie ma byc przed wysylka do mnie gruntownie przetestowany na BF juz w PL.

czas pokaze co i jak

czy jeszcze ktos ma BF i chce sprawdzic zdolnosci kolegow z poludnia ???
    pozdrawiam
    K.Gajda (cra3y)

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    Mam pewne podejrzenia co do posiadania BF przez użytkowników ale to już na PW ja zechcesz.

Co do mojego egzemplarza to poleciał spowrotem(mam serwisowy i ma to samo ) .Mam go miec w tym tygodniu, przynajmniej serwis ma dzwonić.

Co do twojego przypadku to słyszałem o nim, Pan w serwisie mówil że dostął właśnie drugi aparat z identycznym problemem(drugi raz).
    było sobie życie

| OlyJedi
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    wiem, ze co najmniej jeden pracownik Oly PL czyta to forum, tak wiec chcialem publicznie i otwarcie Wam przekazac, ze kibicuje Wam w "slusznej sprawie" doprowadzenia do ladu i skladu u naszych poludniowych sasiadow (mowie o Oly CZ w Prirov czy jak mu tam)

trzymam kciuki
    pozdrawiam
    K.Gajda (cra3y)

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    możliwe że takie awarie zdarzają im się na tyle rzadko, że chłopaki z serwisu są jeszcze lekko zagubieni w temacie.

jeśli sprzęt tak wędruje w obie strony, jest wybebeszany, wytrzęsiony to potem nigdy nie wiadomo czego się spodziewać. w razie trzeciej wysyłki egzekwujcie wymianę na inny, nowy egzemplarz (wg. Waszej teorii również z BF?)...

fotomic:

rzuć na PW swoje podejrzenia - chętnie poczytam, mimo że mój egzemplarz ostrzy tak, jak tego oczekuję. rozumiem że coś niedomaga na pełnej dziurze z racji mniejszej GO?

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    No to ja czekam jeszcze przynajmniej tydzień.
    cra3y, a co u Ciebie ? Jest już spowrotem w Polsce ? Zrobili ?
    było sobie życie

| OlyJedi
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez fotomic
    No to ja czekam jeszcze przynajmniej tydzień.
    cra3y, a co u Ciebie ? Jest już spowrotem w Polsce ? Zrobili ?
    i mamy happy end w koncu wiedza, ze olek moze miec BF i wiedza jak go naprawic

zycze innym wiecej szczescia
    pozdrawiam
    K.Gajda (cra3y)