Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: NieufnyPiesek

Awatar bernardo
    Mieszka w
    WPR
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Panowie, chyba jest to jeden z dłuższysz postów dotyczących oceny jednego zdjęcia.... Jak dla mnie chyba troszkę przeintelektualizowaliśmy sprawę , chyba niepotrzebnie....
    Cieszmy się z percepcji obrazów, nie dorabiajmy poezji i skomplikowanych przemyśleń do rzeczy, które powinniśmy odbierać intuicyjnie, błyskawicznie....
    More fun !
    i tyle, a teraz aparaty do łapy i do roboty!
    p.s.
    po prostu prosty chłopak jestem
    pozdrawiam
    architektura dotyka poezji ... czasami

Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez excel
    Cytat Zamieszczone przez sebastan
    Ale ustalilismy na PW co i jak
    Ustalilismy??? W tej sytuacji ustalenia moglyby wyniknac z dyskusji, za obopolna zgoda, a tu ani dyskusji, ani zgody. To tylko Twoje pobozne zyczenia. Milczenie bywa odpowiedzia.

Pozdrawiam,
    excel
    Chłopie, opanuj się. Widzę, że Cię ciśnie to smaruj jak chcesz. człowieku doszukujesz się Rubensa z DaVinci'm w prostej fotce chłopca z psem, piszesz poematy a po raz kolejny nie potrafisz zatrybić prostej rzeczy. W tym co napisałem nie było nic do Ciebie, przedstawiłem tylko swoja opinię jako odpowiedź na pytanie dlaczego ktoś może Cie atakować. Tobie wciąż nie gra. Ile jest takich wątków zbudowanych na zasadzie ktoś-excel-ktoś-excel-ktoś- znowu excel. Przedstawiasz siebie jako tego, który potrafi "doszukać siępierwszego i drugiego dna". Więc chyba moje sformułowania leżą na trzecim dnie. Ludzie tu przychodzący, chcą pogadać o zdjęciach a nie co rusz nadziewać się na Twoje kontry, że to powinieneś tak, ze skoro tak to sorry ale jesteś ułomny itd... . Taduesz zadaje konkretne pytanie a Ty walisz w bęben dla zbędnego hałasu. Nie wiem jak inni, ale ja już nie mam ochoty wdawać się w polemiki z Tobą. Zakończyłem wypowiedzi w tym wątku, chociaż nie mam wątpliwości, że nie odpuścisz sobie wypowiedzi zbudowanej ze zdań poczwórnie złozonych z dużą ilościa formy, ale kompletnie bez treści.

P.S. I oczywiście nie będziesz wiedział o czym mówię, ale wybacz szkoda mi wieczoru, na metodę kopiuj-wklej. Wybaczcie, ale wkur.... się
    C-760, tulejka, UV Hama 390 HTMC, Hama Skylight, Velbon DF-40, lampa Soligor DG-280

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Hej forumowicze,

Wycieczki osobiste są nie bardzo na temat i tworzą niepotrzebnie samoistne wątki.

Apeluje tez o to, aby nie odbijać w nieskończoność piłeczki zwrotami typu "a właśnie, że tak".

Pzdr, TJ

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    a ja mysle ze juz troche temat sie wyczerpal.... jeszcze troche i trzeba bedzie przeniesc do Hydeparku

Tadeuszu wgraj jakas nowa fotke z pieskiem... bedzie mozna znowu dyskutowac (bo ile mozna o jednym zdjeciu IMHO)

pozdrawiam
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów