prosze o ocene Szanowni Koledzy Forumowicze :]
spotkalem sie z zarzutem, ze ta reka jest wklejona, z gory mowie, ze nie jest .
prosze o ocene Szanowni Koledzy Forumowicze :]
spotkalem sie z zarzutem, ze ta reka jest wklejona, z gory mowie, ze nie jest .
camedia 720 uz
eos 350 d + 18-55 + 75-300 usm +velbon cx 440
łe no rewelacja!!!swietny kadr, swietna fotka, super okaz!!!!!!!!!
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
abc
Dzieki excel za zyczenie, Tobie zyczeg tego samego w Nowym Roku.
Co do fotki.. mialem ostatnio kilka pomyslow, jednym z nich byla wlasnie taka scenka :], zaopatrzylem sie w rodzynki w czekoladzie, poszedlem ze swoja lepsza polowa do rewelacyjnego parku, gdzie jest masa tych wiewiorek no i strzelalem do skutku :]
pozdro.
camedia 720 uz

reka istotnie wyglada, jak wklejona. Ciekwe, ze tak wyszlo, chyba przez kontrast z tłem.
Czołem!
Rękę chyba za mocno wyostrzyło przy ostrzeniu po zmniejszeniu fotki. I dlatego te biało czarne obwódki wokół ręki tak się rzucają na oczy.

Jest jeszcze druga możliwość: GO z tła jest rozmyte, a ręka ostra i stąd ten kontrast. Natomiast niestety zdjęcie jakieś blade.

swietna sesja - a na widok piątki to mi się, aż uśmiechnęło
Niestety w naturalnym środowisku 'drewnyj kocur' nie występuje stadnie w kadrze, więc marne szanse na browarekZamieszczone przez OKO

ten park to naturalne srodowisko tej wiewiorki, ona tez nie zyje stadnie, jak im rzucalem orzeszki to przepedzaly sie nawzajem, kazda ma swoje terytorium , ktorego pilnuje :]Zamieszczone przez blady
camedia 720 uz