kwiatek :
co myslicie?
kwiatek :
co myslicie?
camedia 720 uz
eos 350 d + 18-55 + 75-300 usm +velbon cx 440
jak dla mnie to za duzo tego bialego z tylu... troche to rozpraszaNo ale na moje komenatrze nie patrze :P ja jestem ta osoba ktora pare godzin spedzila z kartonem i roza - tak zeby tlo bylo bez PSa czarne i wszytko bylo ladnie
![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Przyjemne kolorystycznie. Ramka też całkiem trafiona.
A co do poprzedniego, to niezły triceps![]()
"hans und helmut trinken vermut"
Jeronimo : chyba tez mnie "bierze", bo buduje mini studio w domu :]
dooomin : hehe, wiesz jak sie wyrabia triceps od trzymania aparatu ?![]()
camedia 720 uz
straszne malenstwo ok 4 cm :]
camedia 720 uz
ciesze sie, ze sie podoba
next:
camedia 720 uz
ptaszek fajnydobra GO. Mało tu osób ocenia
Co do ostatnich:
1. bardzo mi się podoba, chociaż widziałbym 0,5 cm niżej, coby odbicia cytryny nie obcięło, i może pokombinował z kadrowaniem tak, żeby tłem tylko blad był.
2. i 3. podobne, chociaz 3 bardziej się podoba, ze względu na większy obszar ostrości
4. stawiam na sól kuchennązdjęcie ciekawe... trochę szumi jakby ale i tak przyjemne
Pozdrawiam
ptaszek bardzo ladny... lubie przyrode
co do cytryny to 1 i 2 bardzo mi sie podoba
zagadka hmm.... moze cuker nieoczyszczony? w sol to nie wierze no chyba ze to z mieszkiem robione ... a robione?
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać