prosze o ocene Szanowni Koledzy Forumowicze :]
spotkalem sie z zarzutem, ze ta reka jest wklejona, z gory mowie, ze nie jest .
prosze o ocene Szanowni Koledzy Forumowicze :]
spotkalem sie z zarzutem, ze ta reka jest wklejona, z gory mowie, ze nie jest .
camedia 720 uz
eos 350 d + 18-55 + 75-300 usm +velbon cx 440
łe no rewelacja!!!swietny kadr, swietna fotka, super okaz!!!!!!!!!
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
abc
Dzieki excel za zyczenie, Tobie zyczeg tego samego w Nowym Roku.
Co do fotki.. mialem ostatnio kilka pomyslow, jednym z nich byla wlasnie taka scenka :], zaopatrzylem sie w rodzynki w czekoladzie, poszedlem ze swoja lepsza polowa do rewelacyjnego parku, gdzie jest masa tych wiewiorek no i strzelalem do skutku :]
pozdro.
camedia 720 uz
reka istotnie wyglada, jak wklejona. Ciekwe, ze tak wyszlo, chyba przez kontrast z tłem.
Czołem!
Rękę chyba za mocno wyostrzyło przy ostrzeniu po zmniejszeniu fotki. I dlatego te biało czarne obwódki wokół ręki tak się rzucają na oczy.
Jest jeszcze druga możliwość: GO z tła jest rozmyte, a ręka ostra i stąd ten kontrast. Natomiast niestety zdjęcie jakieś blade.
swietna sesja - a na widok piątki to mi się, aż uśmiechnęło![]()
Niestety w naturalnym środowisku 'drewnyj kocur' nie występuje stadnie w kadrze, więc marne szanse na browarekZamieszczone przez OKO
![]()
ten park to naturalne srodowisko tej wiewiorki, ona tez nie zyje stadnie, jak im rzucalem orzeszki to przepedzaly sie nawzajem, kazda ma swoje terytorium , ktorego pilnuje :]Zamieszczone przez blady
camedia 720 uz