Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Olympus E-300 czy E-500

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Dziś o 14 odbieram zamówienie na E 500 (zestaw z dwoma obiektywami kitowymi i dwuletnia polska gwarancja). Długo wahałem się, bo wybór wśród tzw. tanich lustrzanek jest spory. Do tej pory robiłem analogowym Canonem 50 i byłem bardzo zadowolony. W czołówce faworytów zostały Canon 350 D i Olympus E 500. Ale w końcu do Canona zniechęciły mnie opinie o kiepskiej jakości obiektywów w podstawowym zestawie i jego małe rozmiary - mam wielkie łapska. A dlaczego E 500 a nie E 300? Różnica w cenie jest w sumie niewielka. Nie zniechęcił mnie jak wielu dziwnaczny wygląd E 300 przypominający kompakt. Ale doszedłem do wniosku, że za jakiś czas, kiedy przyjdzie zmienić aparat, łatwiej będzie sprzedać E 500.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników Olka. Ja się nim stanę już za trzy godziny!!!
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    A ja znalazlem jeszcze jedna ciekawa promocje
    Juz wyslalem meila z zapytaniem czy jest aktualna
    Olympus E300 dualkit + torba + CF 2GB SANDISK EXTREME III i tu uwaga
    za jedyne 2999pln !!!!!!
    Ta karta sama chyba jest warta z 700zł

I właśnie takie promocje przekonały mnie do E-300 zamiast E-500

Pozdrawiam

Awatar Moog
    Mieszka w
    Białystok
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    też zamierzam kupić lustrzanke E-500, jaki sklep polecacie? Na jakiej zasadzie są te promocje 0% rat w MM? Czy bezpiecznie kupować w MM? Jeżeli nie to gdzie kupić aparat na 12 rat 0% ?

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów