abc
abc
hello, bardzo fajnie te tulipany wygladaja, tylko jednak tło mi sie nie podoba. chyba sprobowalbym na tle czegos ciemniejszego
podoba mi sie.
camedia 720 uz
eos 350 d + 18-55 + 75-300 usm +velbon cx 440
abc
bardzo fajna fotka... bardzo mi sie podoba ta perspektywa, tak od dolu....
pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
abc
Witam,
ciagnie mnie cos do tulipankow. Dla polepszenia humorow, dla rozweselenia sie w zimowe wieczorki - tulipany pelne slonca i nieba.
http://arturo.serv01.net/olympus/upl...eNieba2005.jpg
Szkoda, ze listek z prawej strony wdarl sie w kadr, ale lezac na wznak jakos inaczej spogladam przez celownik. Chyba mniej precyzyjnie.
Pozdrawiam,
excel
Jeronimo: regulamin pkt.7
Spróbowałbym uzyć flesza na pierwszy plan, oraz skrócić czas migawki troszkę wtedy niebo byłoby ciemniejsze. Dobrym pomysłem byłby też filtr polaryzacyjny, no ale to akurat wiadomo, użyją Ci którzy mają. Mówię tylko, że raczej by się sprawdził.
A tak to ładne fotki, choć przyznam, że listek co wystaje, zasługuje jednak na PS'a.
C-760, tulejka, UV Hama 390 HTMC, Hama Skylight, Velbon DF-40, lampa Soligor DG-280
abc
Filtr polaryzacyjny faktycznie by wiele pomógł. Przede wszystkim bardziej wyostrzył kolor zółci na tle również jasnego nieba. Co do nieba to jest taki faktycznie trend że tłem ma być niebo i do tego ciemneA ja nie lubię trendów
Podoba mi się bardzo perspektywa od dołu i oba zdjęcia są ładne i pomysłowe. Małe niedoróbki są ale naprawdę małe. Lampa sprawy nie rozwiązuje - nawiasem mówiąc.
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35