te przepalenie na winogronach i bananie mi nie pasuje ale za to kolorek na ananasie daje rade, ogolnie abrdzo mi sie podoba kompozycja i kolorystyka, tylko te przepalenia..
ja bym zmniejszył światło z prawej strony i odrobinę doświetlił z lewej. Zależy jeszcze jaki efekt chcesz uzyskać... ale te przepalenia są zbyt mocne jak wspomniał vendro. Kompozycyjnie i kolorystycznie bardzo mi się podoba zdjęcie nr 1.
W takim razie zdjęcie nr 1. W drugim to pojawiły Ci się jakieś kolorki i refleksy.
widze, ze sie podobaja to jeszcze jedna![]()
camedia 720 uz
eos 350 d + 18-55 + 75-300 usm +velbon cx 440
jeszcze jedna:
camedia 720 uz
A mi podobają się wszystkie, super! Chyba najlepsze wg mnie są winogronka - nr 3.
Przepalenia mi nie przeskadzają.
Jak bym miał sie do czegoś przyczepiś to osobiście wolałbym troszkę więcej prawej strony na ostatnim zdjęciu. Tzn trochę więcej owocu ale to szczegół.
E-1 // C-5060 // ZD 14-54 // 40-150 // 35 Macro // FL-50 // EP-2 // SHLD-2
winogrona sa super! wg mnie idealnie fajny kontrast pomiedzy czarnym i zielenia. stonowane kolorki. super. mam pytanie w jaki sposob uzyskales czarne tlo? obrabiales czy jakis material/kartka?
czarna koszulka + ps.
camedia 720 uz
Pierwsze 2 ni cholery mi się nie podobają. A już te błyski z winogron nawet zaleciały mi lekko klimatami typu okładka płyty disco-poloAle za to 2 kolejne bardzo mi się podobają. Mówię o winogronach i pomarańczach w tym zielonym czymś. Zarówno same kadry jaki światło i duża plama czerni - bardzo fajnie się na nie patrzy.
"hans und helmut trinken vermut"