Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: jestem ząłamany !!!! [E1]

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    Jeronimo, żeby nie było, korzystąłem z usług tej firmy tylko przez umowe z Olkiem i za kazdym razem zostąlem wyruhany co do terminu. Kilka dni zwłoki, zero punktualności totalna olewka. PORAŻKA PORAŻKA PORAŻKA. nagorsze *****. Jak sobie pomysle że jestem zmuszony sporzystac z ich uslug jeszcze kilka razy to mi się ciśnienie podnosci i to w znacznym stopniu. SHIT !!!!!!!!!!!!!!!!!
    było sobie życie

Awatar ghost4
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Jeronimo
    jeszcze troche i trzeba bedzie zmienic temat posta na UPS vs DHL :P
    Jeronimo jesteś w błędzie gdyż nie chodzi tu o porównania czy recenzje.
    Dla mnie firma kurierska może się nazywać np. " Żółw ", tylko niech solidnie i uczciwie pracuje, bo najłatwiej brać kaskę za nic tym bardziej że, podobno jesteśmy w Unii ???
    Nie widać tego po jakości usług naszych rodzimych potentantów bez znaczenia jak się nazywają... telekomunikacja, transport, itp. Jakość usług niższa niż w krajach trzeciego świata, ceny...... ano właśnie ceny wyższe od zachodnich.

Pozdrawiam
    Andrzej

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    fotomic spox... ja tam nie dyskutuje o wyzszosci jednej firmy nad druga! wystarczy napisac ze ta firma jest do bani - nie polecam. Po co te niecenzuralne slowa ... jeszcze jakis mlody czlonek klubu :P sie zgorszy
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    ja tam na Servisco (DHL) nie narzekam. paczki zawsze dochodzą, można ugadać się z kurierem odnośnie nadania czy odbioru (co kto potrzebuje) o konkretnej porze.

dać **** zdarzy się każdemu, kiedyś wysyłałem dużą paczkę, która do sąsiedniego miasta (100 km) szła DWA dni i doszła z dziurą w bocznej sciance, na szczęście w tym miejscu było pusto.

paczki trzeba ZAWSZE ubezpieczać, przecież dwa zyle nie czynią wielkiej różnicy a mogą uratować dupsko...

pewniejsi pracownicy, z jakimś stażem jeżdżą furami służbowymi i dostają lepsze trasy. gorsze trasy dostają nowi, którzy bujają się własnymi furami.

aha, w spedycji zarobki faktycznie są dziadowskie, więc nie dziwcie się że w niektórych firmach goście - żeby się wyluzować - grają w nogę mniejszymi paczkami na magazynie.

robin102
    Gość
    W nogę powiadasz.??? Normalnie bajzel wszędzie taki ,żę strach. Cud jakiś ,że moje kolumny głośnikowe dotarły na swięta DHL-em i to super precyzyjnie na czas bez najmniejszych uszkodzeń. Miałem farta , albo lepiej traktują stałych klientow he he he
    Prawde powiedziawszy przez ostatnie pięć lat wozili dla mnie może blisko setki przesyłek i zawsze było lepiej niż OKi.

Awatar ghost4
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    OK, zgodzę się z Wami.

Umowę z Serwiscem, a późniejszym DHL miałem prawie 5 lat i w całokrztałcie współpracy nie mogę powiedzieć nic złego.

Ale to co uskutecznie UPS, woła o pomstę do nieba. I mam tylko nadzieję, że prawa rynku wywalą w końcu tę miernej jakości firmę na boczny tor.

Pzdr.
    Andrzej

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    Wiecie co chyba trzeba ten wątek pociąc na dwa bo wsumie mój problem już dawno zniknął z wokandy
    było sobie życie