Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Wątek: Reportaz z E-500 ... Wigilia na Rynku Krakowa

robin102
    Gość
    Zdecydowanie wątek sie wyczerpał.
    Ja bym sie nie pojawił.

excel
    Gość

milczenie owiec...

abc

robin102
    Gość
    Wrazliwy z Ciebie czlowiek Exel - wrażliwy na otoczenie , ale i na uwagi pod Twoim adresem. Hmmm może podobnie jak ja . Ja np nigdy nie wystwiam swoich fotek w necie bo nie chce aby ktos po nich "jechał" lubie za to czasem komuś cos milego napisac ,że ladne zdjęcie lub coś takiego. Nie należy włosa dzielić na czworo i tak mocno dociekać "co autor miał na mysli" łatwiej żyć bedzie. Nikt tu lecha2 nie cholubi i Ciebie nie gani. Raczej należy jakiś katalizator tu wrzucić. Powiem szczerze ,ze w pewnym sensie podziwiam ludzi którzy zamieszczają swoje foty na forum. Ja bym nie miał odwagi choć wydaje mi sie ,że potrafie fotografować. I chociażby ze względu na tą odwegę należy zachowywać umiar w ocenach zdjeć , ich autorów i adwersarzy.
    ADMIN !!! zamykaj szybko temat !!!!

excel
    Gość

milczenie bywa zlotem....

abc

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    panowie prywatne dysputy dawajcie sobie na prv! nie chcialbym zamykac posta bo chce dac Lechowi2 szanse na wypowiedz...

pozdrawiam
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

robin102
    Gość
    "Kończ Waść wstydu oszczędź " - zamykaj adminie temat.
    Jakie szanse tu nie ma oskarżonego , ani winnego.
    łudzie są po prostu różni. Kwadratowi i podłużni.
    bo jeszcze jakieś licho wyskoczy z futerłu !!

Mieszka w
    3Miasto
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Lech nikogo nie obraził , a co więcej takiego zamiaru nie miał.
    Użył słów średniowiecznego kronikarza " Oficiele...tudzież lokalna biedota" Uważam że nie ma w tym nic złego, sam postanowił wcielić się w rolę takiego kronikarza aby móc pokazać innym jaki był przebieg wydarzeń.
    Ponadto jestem zdania że takie podejście do tematu spowoduje brak zainteresowania jakim jest zamieszczanie zdjęć na tym forum.
    Pozdrawiam,
    Marek

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Chomsky,

"A Ty excel to jakis dziwny jestes. Wali Cie w dekiel? Robisz zadyme z niczego.
    To tylko kronikarski zwyczaj Lecha kaze mu chodzic i focic. Zdjecia te kiedys beda dla jego rodziny kronika czasow, obyczajow, strojow, miejsc itp. moze i kto inny skorzysta.
    Cos Cie dusi excel?

Wyrazam zdziwienie, co do użytych zwrotow.
    Pozdrawiam, TJ

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Panowie mam propozycje nie do odzucenia! piszcze tutaj HydePark
    (zalacze pozniej linka do waszej dysputy o deklach :P)

Tutaj jesli wypowiedzi nie beda sie dotyczyly tematu posta "Reportaz z E-500 ... Wigilia na Rynku Krakowa" bede je kasowal!!!
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Mnie też niezbyt podobają się ujęcia Lecha. Ale decydując się na publikację, powinien liczyć się z krytyką. A jeśli jest tak bardzo wrażliwy i obrażaliski, to niech trzyma fotografie w szufladzie. Szkoda jednak, że Lech nie opowiedział o technicznej stronie tego reportażu, który pod tym względem jest bardzo poprawny.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.