Chciałbym trochę ostudzić Wasze gorące głowy.
Sądzę, że prawem/obowiązkiem Moderatora jest czuwanie nad porządkiem na tym forum.
W tym wypadku uważam jednak działanie Moderatora za chybione, bo przecież Lechu nie po to wstawił linka do swoich zdjęć by je poddać ocenie lecz zabrał głos w dyskusji na temat "Mam E-500" a że zdjęcia lepiej przybliżają temat jaki ten nasz ulubiony aparat jest, jak się sprawuje z różnymi obiektywami to, IMHO ten link był jak najbardziej na temat.
Umieszczenie go w "Ocenie zdjęć" wywołało całkiem niepotrzebną krytykę, na której Autorowi pewnie wcale nie zależało.
Osobiście bardzo cenię rady Lecha i za jego namową kupiłem swego czsasu w Wigilię 2003 roku cały komplet E-1 z obiektywwami, lampą i innymi drobiazgami.
Z przyjemnością zaglądam na to Oly forum i cenię je właśnie za fachowość, przyjazny stosunek do nowicjuszy i wysoką kulturę.
Od czasu zaistnienia E-10 czytam wszystko na Oly-e.de i muszę przyznać, że tyle ciepła i koleżeństwa nie ma na innych forach.
Ucieszyłem się więc gdy i na polskim forum znalazłem podobną atmosferę.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam.
PS wytłumaczcie mi proszę jak napisać linka by się sam otwierał bo mam z tym kłopot![]()