Z uwagi na dobrze rokujące wyniki badań urządzeniami pomiarowymi, idę do sklepu po meee-1 celem przystawienia powiększalnika do osobistej puszki.![]()
Z uwagi na dobrze rokujące wyniki badań urządzeniami pomiarowymi, idę do sklepu po meee-1 celem przystawienia powiększalnika do osobistej puszki.![]()
a swoją drogą to draństwo Olympusa, że nie dają tego w kicie bez dopłaty...
hehe.. wizjer w kiciebrzmi prawie jak dodanie akumulatora do standardowego wyposażenia samochodu
A na poważnie przypuszczam, że powiększenie o 20% zostało wybrane właśnie pod względem małego spadku jasności wizjera - im większa wartość powiększenia tym ciemniej by było... Jeśli ktoś w Poznaniu będzie miał już tę zabawkę, to prosiłbym o kontakt (chciałbym to osobiście zobaczyć przed ewentualnym zakupem...)
OLYMPUS E-500, ZD 12-60/2.8-4.0, ZD 14-45/3.5-5.6, ZD 40-150/3.5-4.5, FL-36, filry HOYA polaryzacyjny LINIOWY i połówkowy-szary
Zaniżając koszty produkcji E-500 skopali ewidentnie wizjer, więc ten dodatek powinien być darmo z powodów marketingowych...
kurcze,chyba mam pecha.Drugi raz po przeszło trzech tygodniach
otrzymuje odpowiedż,że ME-1 nie ma u dystrybutora.
Tym razem z Foto-Net.Może ktoś wie gdzie można kupić?
E300+14-45+40-150+50/2Macro,Canon FD system
Przecie jak sie decydujemy na zakup okreslonego
"dodatku", to wiemy co nam trza i dlaczego owe
narzedzie nabywamy.
Ktos pytal gdzie mozna kupic, prosze zapytac :
www.sklepfotograficzny.pl
Foto-plus
Krakow ul. Pomorska 2
Wczoraj jeszcze byla lupka ... ja stwierdzam, iz
nie jest to gadzet, ino bardzo przydatne narzedzie !
Jak sie zalozy ... to juz na wieki ... z celownika czyni
sie prawie, ze OM-owski wisjer !
jak widac od ręki nie maOstanio jak zamówiliśmy taką muszlę klient czekał około miesiąca, zapłacił dokładnie 117zł.
Jeśli byłby Pan zainteresowany proszę o e-maila z zamówieniem.
Pozdrawiam.
--
Kamila Jackowska
Foto - Plus![]()
Jak wczesniej napisalem .... wczoraj byla !
Dzisiaj kupiłem,biore się za sprawdzenie czy warto było.
E300+14-45+40-150+50/2Macro,Canon FD system
Szwedowski - do E-300 kupiłeś powiększalnik ME-1? Jak miałem E-300 w ręku to wydawało mi się, że całkiem znośnie widać świat przez wizjer....ale jak tam testy? warto?