No blady świetny pomysł z tą zielenią o tej porze roku. Zaraz poprawił mi się nastrój bo za oknem taka szaruga. Fotki wg mnie bardzo ładne. Troszkę nieostre ale to chyba wynik zmniejszenia objętości zdjęcia przed wstawieniem na serwer.
Siódme jast super. Usadziłeś tam tego winnicznka czy sam zapozował?
Może powinniśmy przenieść się teraz na tematykę letnią? Tak dla lepszego samopoczucia.
E-1 // C-5060 // ZD 14-54 // 40-150 // 35 Macro // FL-50 // EP-2 // SHLD-2
Też właśnie taki był zamysł z tym poprawianiem okoliczności przyrody za oknem - jak coś ktoś ma na poprawę to śmiało!... Teraz czekam na śnieg i słońce bo ta mokra ciemność mnie przytłacza
Co do ostrości, nie wiem jak to się robi, więc nie wyostrzyłem...a duże zdjęcia na moim dysku jak na mój gust są ostre.
Dwa pierwsze motyle zostały ostro wykadrowane, cała reszta bez kadrowania programowego. I dwa ostatnie robiła Dorota.
mi sie najbardziej podoba nr7
camedia 720 uz
eos 350 d + 18-55 + 75-300 usm +velbon cx 440
abc
Cieszę się, że się podoba![]()
I miło przeczytać taką ocenę Excel - dzięki - aż się chce pojechać na działkę do Babci Mery i dalej biegać za roślinkami!
Baldach ma kilka ujęć, a jakże, jeszcze z trzy są, ale to mi najbardziej odpowiadało w oddaniu jego owocowatościMam duży sentyment do tego zdjęcia, szedłem czerwonym szlakiem z Cisnej do Smerku, godzina już koło 18, ledwo wlokę nogami (idę od 10 rano), rozglądam się, patrzę, a tu takie coś wyrasta z przydrożnego rowu i wybija się na 2 m w górę! Normalnie jakbym spotkał żywą osobę!
Winniczek natomiast wszedł sam na koperek i jak widać dobrze mu tam.
Pozdrawiam!