Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Dla majsterkowiczów - wnętrze E-500

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Dziadek
    Mieszka w
    Rybnik
    Siła reputacji
    91
    Moja galeria

Dla majsterkowiczów - wnętrze E-500

Może to Was zainteresuje:

http://forum.xitek.com/showthread.ph...8&pagenumber=1

Ale uwaga! Tam ponoć pisze - naśladownictwo wzbronione

pozdrawiam

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Jak widać Olympus może spokojnie zejść jeszcze z ceny e-500 o jakieś 1000 pln i dalej będzie się opłacało sprzedawać skrzynkę.

No i zgadzam się - nie radzę próbować takich wyczynów.
    Kiedyś (14 lat temu - przyp. aut.) spróbowałem wyczyścić migawkę w swoim Zenicie 122. Sprzęt miał 2 lata więc wiadomo - trzeba wyczyścić, odkurzyć środek... żeby się nie zgubić, zapobiegliwie pakowałem wszystko do kopert, każda koperta miała inną zawartość. Przy próbie składania, zaciąłem się na pozycji "okolice pomiaru TTL w Zenit 122" i cuż... podpisałem każdą z kopert min. "migawka", "przysłona", "wizjer", "elektronika" i wszystko do reklamówki i do serwisu na Armii Ludowej w Warszawie. Litościwy Pan za umówione 50 zł, przyjął aparat i zgodził się go złożyć do kupy. Pan z serwisu jak odbierałem, stwierdził tylko, że zajęło mu to "troszkę" więcej czasu niż myślał Mamie nic nie powiedziałem - oj, działoby się

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    zawsze mnie ciekawilo co kieruje osoba ktora rozbiera taka fajna zabawke
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Awatar Homek
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    ...to trochę nieprzyzwoite ale i pociągające. Życie stawia przecież przed nami wyzwania... Jeden wyzywa drugiego, drugi wzywa trzeciego, trzeci... używa itd. A podkładki są oznaczone To dobranoc.
    Pozdrawiam. Dariusz Żak

Mieszka w
    Ennis/Gdańsk
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Przy okazji widać, że przetwornik obrazu to układ analogowy w najczystszej postaci (taki mały paradoks). Cyfrowość zaczyna się dopiero tutaj http://www.analog.com/en/prod/0,2877,AD9925,00.html
    Pozdrawiam,
    Piotr.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów