Dostałem właśnie pilota RM-1, niestety bez żadnej instrukcji.
Mam pytanie : czy oprócz wyzwalania migawki w E-1 można nim jeszcze czymś sterować ? W końcu pilot ma jeszcze kilka przycisków ....
Dostałem właśnie pilota RM-1, niestety bez żadnej instrukcji.
Mam pytanie : czy oprócz wyzwalania migawki w E-1 można nim jeszcze czymś sterować ? W końcu pilot ma jeszcze kilka przycisków ....
TrustNo1 ! E-30, E-1 , 14-54 , 40-150 , oraz Olkowe analogi z wieloma szkłami
============================
grupa "Co-arto" = www.co-arto.com
nie
było sobie życie
Jakiś czas temu wyczytałem, że można za pomocą tego pilota przeglądać zdjęcia po podłączeniu aparatu do TV. Informacji nie sprawdziłem, nie posiadam pilota.
RM-1 ... pozwala na powiekszanie przegladanych zdjec w TV
tudziez zdalnie przewijanie .... obrazow !
A czy pilot dziala w trybie Bulb, tzn. migawka jest otwarta tak dlugo jak trzymasz guzik na pilocie czy zamyka sie sama? Mozesz to sprawdzic?
E-300, 14-45, 40-150, Lexar CF 1Gb
Nie działa.
W E-300 Tylko węzyk mechaniczny z jakimś patentem na przycisk, albo HLD-3 z gniazdem do zewnętrznego pilota. W E-1 nie ma problemu bo gniazdo jest...
Właśnie odkryłem, że można nim przerzucać kolejne fotki na wyświetlaczu i powiększać je, więc pewnie to zadziała też w telewizorze .
TrustNo1 ! E-30, E-1 , 14-54 , 40-150 , oraz Olkowe analogi z wieloma szkłami
============================
grupa "Co-arto" = www.co-arto.com
drosera_spathulata ... zadziała na telewizorze. Jak chcesz krótki opis pilota RM-1 podaj adres e-mail to Ci wyślę.
Olympus E-300 / 14-45mm, 40-150mm ZUIKO DIGITAL / 4 GB SanDisk CF Extreme III / Velbon DX 888 Digital / inne dodatki
Nie wiem jaki jest pilot w c-5060 ale pasuje też do E1, problem w tym że kompakt sprzedaje stad pytanie .Gdzie i za ile pilot do E1.
Okolo 60-70,-zl.
http://www.SklepFotograficzny.pl