Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 66 z 66

Wątek: poparcie dla marki Olimpus

to głupie ale ten aparat naprawdę wzbudza we mnie emocje

przecież to tylko przedmiot kurde... gazdżeciaż ze mnie i tyle...

Nie. Raczej nie sprzedam E500. Jestem z niego zadowolony

Jeśli chodzi o E-x to na 100% następca E-1 będzie mój (ale to za jakiś SPOOORY kawał czasu)

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    To coś czuję Raster, że razem kupiliśmy e-500 i razem kupimy e-x

Jeśli chodzi o e-1 to wybrałbym go ze względu na obiektyw i na szczelność - uważam że każdy aparat powinien mieć taką opcję w standardzie. A co do całej reszty zalet e-1 to jednak e-500 jest dla mnie lepszym wyborem.
    Obiektyw zmienię za jakiś czas (krótszy niż zakup e-x), a co ze szczelnością? Nie robię tak znowu dużo zdjęć na poligonie, ale znalazłem też rozwiązanie dla tego problemu. Zakupię jako aparat zapasowy mju 500 do zdjęć imprezowo - poligonowych

Ciekawe, że np. w samochodach są opcje na dodatkowe wyposażenie podnoszące funkcjonalność, a w aparatach są opcjie tylko na kolor obudowy...

Mieszka w
    3Miasto
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez RasteR
    jeśli chodzi o E1 to foto-net z Sopotu właśnie sprowadził kilka sztuk.

ech....
    Tak, tylko że, z 14- 45...
    Pozdrawiam,
    Marek

| OlyJedi
    Mieszka w
    Dębica
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Widzę, że E-1 ciągle wzbudza nie tylko moje emocje.
    Jeżeli porównujecie opcje do branży samochodowej to ja powiem tak, że teraz jest dobry moment ,bo można z upustem w stosunku do ceny wyjściowej kupić ten model, sprawdzony itd , pominę cały słowny bajer, ten zostawmy sprzedawcom , nie tylko samochodowym , aby kupić E-1.
    Jeżeli czytaliście poprzednie posty to wiecie za ile udało mi sie kupić mojego E-1. Gdyby odjąć od tego cenę obiektywu 14-54, niech to będzie powiedzmy 2400 zl, to otrzymujecie body, wiecie w jakim wykonaniu za 1200 zł.
    Takiej ceny na pewno długo nie będzie na inne modele w porównywalnej klasie.
    Ja wiem, że to tylko 5 MPikseli, a nowsze mają już 8 MP, a wkrótce mogą mieć jeszcze więcej, tylko jak to się przełoży na nasze wyniki w robieniu zdjęć i jak to wydrenuje nasze kieszenie. Moje max. powiększenia , które drukuję z niezłym skutkiem na drukarce Epson PhotoRet-300 , na materiałach foto, to 21*29 cm Większych odbitek w labach też nie robię
    a do tego matryca w E-1 jest super i optyka jest super !!!. Więc zachęcam do odważnych decyzji.
    stanisław
    E-3+14-54+50-200 swd, FL-50R, E-1+14-54, C5050, Pentacon 1,8/50, Jupiter 3,5/135, Telear 3,5/200 i dużo starego analogowego sprzętu

Mieszka w
    3Miasto
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Stanisławie, byłem dzisiaj w sklepie który Tobie poleciłem i okazało się że, dostałeś innego E1 niż ten który był wystawiony bez dwóch zaślepek.
    Były dwa, więc dla zainteresowanych jest jeszcze jedenE1 w kicie za kwotę 3599zł.
    Pozdrawiam,
    Marek

Awatar Avalon
    Mieszka w
    Mazowsze
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Dla zainteresowanych :
    E1 z obiektywem 14-45 będę miał na sprzedaż . Oczywiście nowy z polskimi dokumentami oraz gwarancją.
    Ktoś chętny?
    E3 + Kawasaki ZR7-S to juz przeszłość...
    E-M5 + Honda CBF 1000, bo trzeba naprzód iść