Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 66

Wątek: poparcie dla marki Olimpus

Mieszka w
    3Miasto
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Byłem dzisiaj w sklepie do którego podałem nr. tel. i zestaw E1 leży za 3599zł. W związku z tym nie widzę problemu jeżeli ktoś jest zainteresowany.
    Pozdrawiam,
    Marek

robin102
    Gość
    Jak nie kupisz w kraju to ściagnij jak najszybciej ze stanów sprzet będzie lepszy od tego na rynek europejski i lepiej wyposażony no tańszy. Jak bedziesz miał dowód zakupu to możesz zarejestrować gwarancje na stronie olympusa i masz z głowy. Przywieź ze 3 sztuki -jeden wezmę ja. Albo wpadnij w niedziele do stodoły.
    powodzenia

Ale jak pisze przedmówca ostrożnosci nigdy nie za wiele tylko nie dajmy się zwariować.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Zobacz tutaj:
    http://www.fotosklep.pl/sklep,678,17...,143103,0.html

tak pozatym to jakoś ktoś szuka czegoś w sklepach internetowych to zachęcam do zapoznania się ze stronką:
    www.skapiec.pl

no i trochę gorszą (moim zdaniem)
    www.ceneo.pl

| OlyJedi
    Mieszka w
    Dębica
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Za radą MarekJ dodzwoniłem się do sklepu w Gdańsku.Sprawdziłem,omówiłem szczegóły złożyłem zamówienie i czekam na towar. Może będzie jeszcze w tym tygodniu.
    Nie mam jeszcze pisemnego potwierdzenia przyjęcia zamówienia E-1 +ob.14-54 i do tego karta xD 512 MB, ale myślę że jest już mój.Cena bardzo dobra.Wszystko razem poniżj 3900 PLN
    Wszystkie oferty w podobnej cenie, jakie sprawdzałem za waszymi radami są już nieaktualne.Szkoda czasu na szukanie i sprawdzanie. To rada dla innych potencjalnych właścicieli.(Chyba ,że ruszy znowu jakaś super- promocja).
    Przepraszali na serwisach, że nie zrobili aktualizacji. Najniższa cena teraz to 4190, za body i jeden obiektyw 14-54.W niektórych punktach nawet nie mają potwierdzenia, że E-1 pojawi się jeszcze w ich ofercie.
    Dzięki za wsparcie. Pochwalę się gdy będę miał go już w domu.
    stanisław
    E-3+14-54+50-200 swd, FL-50R, E-1+14-54, C5050, Pentacon 1,8/50, Jupiter 3,5/135, Telear 3,5/200 i dużo starego analogowego sprzętu

| OlyJedi
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Stanisław Rozalski
    Nie mam jeszcze pisemnego potwierdzenia przyjęcia zamówienia E-1 +ob.14-54 i do tego karta xD 512 MB, ale myślę że jest już mój.Cena bardzo dobra.Wszystko razem poniżj 3900 PLN
    XD ???? nie przypadkiem ma byc CF ?
    pozdrawiam
    K.Gajda (cra3y)

| OlyJedi
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    To jak najszybciej dzwon tam, bo E-1 chodzi na CF`ach a nie na xD
    szkoda pieniedzy, i nie ma dwoch gniazd wiec TYLKO KARTY CF

| OlyJedi
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    heheh widze ze napisalem chwilke po

Mieszka w
    Ennis/Gdańsk
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    ...dodzwoniłem się do sklepu w Gdańsku. Sprawdziłem,omówiłem szczegóły złożyłem zamówienie i czekam na towar...
    Ale wiesz o tym, że on nie ma dwóch zatyczek? Czy może już ma?
    Pozdrawiam,
    Piotr.

Mieszka w
    3Miasto
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Za radą MarekJ dodzwoniłem się do sklepu w Gdańsku.Sprawdziłem,omówiłem szczegóły złożyłem zamówienie i czekam na towar. Może będzie jeszcze w tym tygodniu.
    Wszystkie oferty w podobnej cenie, jakie sprawdzałem za waszymi radami są już nieaktualne.Szkoda czasu na szukanie i sprawdzanie. To rada dla innych potencjalnych właścicieli.(Chyba ,że ruszy znowu jakaś super- promocja).
    Przepraszali na serwisach, że nie zrobili aktualizacji. Najniższa cena teraz to 4190, za body i jeden obiektyw 14-54.W niektórych punktach nawet nie mają potwierdzenia, że E-1 pojawi się jeszcze w ich ofercie.
    Dzięki za wsparcie. Pochwalę się gdy będę miał go już w domu.
    Moim zdaniem powinieneś kupic kartę CF 1024 cena ok. 250zł.
    Natomiast co do ceny kita E1 to rozumiem że. była taka jak pisałem 3999zł.
    Pozdrawiam,
    Marek

jacek2004
    Gość
    Dokladnie, do E-1 najlepiej 1GB CF. Szczególnie że RAWy ważą po 10MB, a 100 fotek z sesji to i tak nie za dużo, dlatego ja w zapasie mam rezerwową 1GB. Co do szybkości kart, to z powodu dużego bufora, nawet na wolnych kartach aparat się nie zapycha. Chyba że ktoś robi 3kl/sek i wtedy po 12 klatkach RAW trzeba na zwykłych CF czekać 50sekund na opróżnienie bufora i następną serię 12 klatek. Pojedyńcze klatki można robić w miarę opróżniania bufora, czyli pierwsza po 5 sek.