Byłem dzisiaj w sklepie do którego podałem nr. tel. i zestaw E1 leży za 3599zł. W związku z tym nie widzę problemu jeżeli ktoś jest zainteresowany.
Byłem dzisiaj w sklepie do którego podałem nr. tel. i zestaw E1 leży za 3599zł. W związku z tym nie widzę problemu jeżeli ktoś jest zainteresowany.
Pozdrawiam,
Marek
Jak nie kupisz w kraju to ściagnij jak najszybciej ze stanów sprzet będzie lepszy od tego na rynek europejski i lepiej wyposażony no tańszy. Jak bedziesz miał dowód zakupu to możesz zarejestrować gwarancje na stronie olympusa i masz z głowy. Przywieź ze 3 sztuki -jeden wezmę ja. Albo wpadnij w niedziele do stodoły.
powodzenia
Ale jak pisze przedmówca ostrożnosci nigdy nie za wiele tylko nie dajmy się zwariować.
Zobacz tutaj:
http://www.fotosklep.pl/sklep,678,17...,143103,0.html
tak pozatym to jakoś ktoś szuka czegoś w sklepach internetowych to zachęcam do zapoznania się ze stronką:
www.skapiec.pl
no i trochę gorszą (moim zdaniem)
www.ceneo.pl
Za radą MarekJ dodzwoniłem się do sklepu w Gdańsku.Sprawdziłem,omówiłem szczegóły złożyłem zamówienie i czekam na towar. Może będzie jeszcze w tym tygodniu.
Nie mam jeszcze pisemnego potwierdzenia przyjęcia zamówienia E-1 +ob.14-54 i do tego karta xD 512 MB, ale myślę że jest już mój.Cena bardzo dobra.Wszystko razem poniżj 3900 PLN
Wszystkie oferty w podobnej cenie, jakie sprawdzałem za waszymi radami są już nieaktualne.Szkoda czasu na szukanie i sprawdzanie. To rada dla innych potencjalnych właścicieli.(Chyba ,że ruszy znowu jakaś super- promocja).
Przepraszali na serwisach, że nie zrobili aktualizacji. Najniższa cena teraz to 4190, za body i jeden obiektyw 14-54.W niektórych punktach nawet nie mają potwierdzenia, że E-1 pojawi się jeszcze w ich ofercie.
Dzięki za wsparcie. Pochwalę się gdy będę miał go już w domu.
stanisław
E-3+14-54+50-200 swd, FL-50R, E-1+14-54, C5050, Pentacon 1,8/50, Jupiter 3,5/135, Telear 3,5/200 i dużo starego analogowego sprzętu
XD ???? nie przypadkiem ma byc CF ?Zamieszczone przez Stanisław Rozalski
pozdrawiam
K.Gajda (cra3y)
To jak najszybciej dzwon tam, bo E-1 chodzi na CF`ach a nie na xDZamieszczone przez Stanisław Rozalski
szkoda pieniedzy, i nie ma dwoch gniazd wiec TYLKO KARTY CF
heheh widze ze napisalem chwilke po![]()
Ale wiesz o tym, że on nie ma dwóch zatyczek? Czy może już ma?Zamieszczone przez Stanisław Rozalski
Pozdrawiam,
Piotr.
Moim zdaniem powinieneś kupic kartę CF 1024 cena ok. 250zł.Zamieszczone przez Stanisław Rozalski
Natomiast co do ceny kita E1 to rozumiem że. była taka jak pisałem 3999zł.
Pozdrawiam,
Marek
Dokladnie, do E-1 najlepiej 1GB CF. Szczególnie że RAWy ważą po 10MB, a 100 fotek z sesji to i tak nie za dużo, dlatego ja w zapasie mam rezerwową 1GB. Co do szybkości kart, to z powodu dużego bufora, nawet na wolnych kartach aparat się nie zapycha. Chyba że ktoś robi 3kl/sek i wtedy po 12 klatkach RAW trzeba na zwykłych CF czekać 50sekund na opróżnienie bufora i następną serię 12 klatek. Pojedyńcze klatki można robić w miarę opróżniania bufora, czyli pierwsza po 5 sek.