Strona 12 z 13 PierwszyPierwszy ... 210111213 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 125

Wątek: [20 luty] Nowe zdjęcia Ani - str. 11- by RasteR

| OlyJedi Awatar dooomin
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Mnie się też podobią. To z językiem chyba nawet bardziej od ostatniego. Jest takie bardziej frywolne. Lubię zdjęcia, które nie są oczywiste - przez to z resztą wzbudzają kontrowersje.

Kadry bardzo fajne. Jak dla mnie - im ciaśniej cięte tym lepiej - oczywiście dopóki coś jeszcze da się rozpoznać

Przez chwilę miałem wrażenie, że przeszkadza mi przepalona twarz, ale jednak jest ciekawa. Nie widać przez to Ani aż tak 100% wyraźnie, więc trzeba wytężyć trochę wyobraźnię i uzupełnić sobie to co wyszło poza spektrum dostępnych poziomów jasności.

Zdjęcia w tym stylu widziałem w jakimś magazynie z modą, ale nazwy nie pamiętam.
    "hans und helmut trinken vermut"

dzięki za komenty

I znów... kilka nowych zdjęć Ani

znacznie więcej wrzuciłem na moje www: http://www.terapiazdjeciowa.pl do działu ANIA - zapraszam(y)

30
    31
    32

| OlyJedi Awatar dooomin
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    30 jakoś średnio do mnie przemawia ze względu na kolory, 31 mało kontrastowe, a 32 fajne. Wybielałeś tło?
    Co do reszty na lycos'ie to w tej serii podoba mi się 4, 5 (drobna uwaga: zostało szare tło między nogami), 2. Nie oznacza to, że inne mi się nie podobią, ale te jakoś najbardziej.
    "hans und helmut trinken vermut"

dzięki

z tym tłem śmieszna sprawa bo ja go nie wybielałem (wypaliło się dzięki 2 lampom błyskowym), a to co zostało między nogami to mi po prostu wygląda na cień - ale masz rację - powinienem to chyba też "wypalić" żeby konsekwentnie było

zapraszam do komentowania na stronie (tam jest opcja wrzucania komentarzy) - im więcej ich tym lepiej dla mnie (ciągle się uczę)

jeśli chodzi o to mniej kontrastowe zdjęcie to myślałem, że przypadnie komuś do gustu (mi się spodobało )

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Mnie najbardziej podaba się właśnie drugie. Przypomina mi okładkę jakiejś płyty. Trzecie też bardzo fajne (to prawie akt ). Pierwsze - ten kaptur jakoś mi nie pasuje. I troszkę Ani wyszedł za duży nos.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    31 --- bardzo fajne, pewnie ktos sie przyczepi do ciachania rak ale i tak mi sie podoba -bardzo ciekawe spojrzenie, delikatnosc, malo kontrastow ....

32 --- az sie prosi o akt, troche pod innym katem bez spodni i wyszlo by bardzo ladnie i subtelnie IMHO

pozdrawiam

P.S.
    Dwie lampy blyskowe powiedasz... chodzi o takie zaroweczki z fotocela? +parasolka?
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Jeronimo

jedna to sabinka zapięta na korpus ustawiona w tryb manualny (bez przedbłysków), a druga to żarówa błyskowa z parasolką.

Awatar Yello_35
    Mieszka w
    Zgorzelec
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Jako że nie znam się na tym gatunku mogę powiedzieć że najbardziej podoba mi się ... Ania A poważniej to nie mam żadnych uwag prócz obciętej ręki w drugim. Ładne są i tyle
    IS 500 + osprzęt ; marny C 480
    Pozdrawiam serdecznie - Yello 35

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Obcięta ręka nie razi (tak sobie wymyślił autor). Ale jak już obciąłeś dłoń (ok. taka była koncepcja), to trzeba było zostawić paznokieć kciuka. Ale zaznaczam, to mnie absolutnie nie razi. Zawsze sie można się przyczepić .

Piersze moim skromnym zdaniem byłoby lepsze ciasno skadrowane (z obciętą górą). Twarz Ani wyszła ładnie, ale ten groteskowy kaptur psuje ujęcie. Ogólnie gratuluję Ci zdjęć, a jeszcze bardziej gratuluję Ani .
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.