Rafał Czarny
dziękiRaster, robisz fajne zdjęcia
sorka... to się już nie powtórzy - obiecujętylko trochę za bardzo hiphopowe![]()
Rafał Czarny
dziękiRaster, robisz fajne zdjęcia
sorka... to się już nie powtórzy - obiecujętylko trochę za bardzo hiphopowe![]()
abc
excel
a czy to chyba nie tak źle (jak na początek)
abc
excel
nie trawię hiphopu) naprawdę
)
co nie znaczy, że zdjęć w tej stylistyce też...![]()
Na zdjęciach hiphop może sobie skakać i jest OK bo nic nie słychać![]()
Raster - podobają mi się te z góry ujęcia, ale nie podoba mi się kolor twarzy który jest jakoś blady... Lubię kiedy twarz ma charakter, kolor i jeśli nie jest to zdjęcie do magazynu to jak ma też fakturę, a na tych zdjęciach (o ile dobrze pamiętam chyba po raz kolejny) to nie wiem dlaczego ale jakoś brakuje mi naturalnego koloru twarzy (bez względu czy widziałbym to zdjęcie w Aktyvisicie czy Sztandarze Młodych) jest poprostu zbyt bardzo wygładzony ten kolor. To efekt makijażu? Jakiś pudro-podkład? Zbyt mocne oświetlenie tak działa? I jest to dziwne bo pozostała cześć Ani jest jak najbardziej OK.
Chociaż jak pomyślę to chyba zdjęcia w gazetach tak właśnie wyglądają... więc może tak ma być jeśli na tym Ci zależało.
Cała Ania jest OK!!!
blady
zero pudru i photoshopowego plastiku - Ania ma naprawdę gładziutką cerę (każdy mnie o to pyta)
wrażenie gładkości na 100% potęguje lekkie przepalenie (zamierzone) - lampa była bardzo blisko twarzy.
Rafał Czarny
dzięki![]()
Wiesz co, ale Ania w słońcu miała trochę inne kolory wiem, że był mróz i policzki ładnie zostały okraszone i że słońce to co innego niż lampa w pomieszczeniu zamkniętym, ale tutaj właśnie mi brakuje charakteru... Nie wiem jak to kurcze bardziej precyzyjnie określić. Nadal myślę, że to kwestia oświetlenia które "wybladza" fotogeniczną buzię Ani. Jak mi powiesz, że Ania taki blady kolor ma jak na tych zdjęciach, albo chciałeś właśnie taki efekt uzyskać, to się odczepię. Oczywiście nie znaczy, że mi się będzie podobało![]()
Ania nie jest blada)) to światło ją przybladziło
A dokładnie taki efekt chciałem uzyskać: takiego właśnie przepalenia i przekontrastowania - wzorowałem się (jak już wcześniej pisałem) na pewnej okładce oraz na zdjęciu, które ostatnio (gdzieś) widziałem.