Prezentuje fotke Asi
Milego ogladania i oceniania
Prezentuje fotke Asi
Milego ogladania i oceniania
Dziewczyna miła, kadr wzorcowy.
A co mi nie pasuje![]()
1. elementy tła "nie pokryte liściami(może liśćmi)" trochę dają po oczach, choć z drugiej strony zawsze patrzę z wyrzutem na mojego kompakta kiedy widzę tak zrobioną GO
2. Nasycenie bym troche ujął, bo mam wrażenie pewnej nierealności.
Natomiast sama poza Asi wyglada na " nie pozowaną". Ale to może aurat bardziej plus. Generalnie podoba mi się, bo preferuję w swym odbiorze estetycznym zdjęcia ludzi, bo wydają mi się najbardziej wymagajace.
Pozdrowienia
C-760, tulejka, UV Hama 390 HTMC, Hama Skylight, Velbon DF-40, lampa Soligor DG-280
ladna pani ladny portet
no do pkt. 2 ktory napisal Sebastian chcialem sie doczepic :P ale chyba nie moge... o dziwo fotka jest Adobe RGB a nie SRGB (wiem ze lubisz SRGB do netu - IMHO niektore fotki w SRGB wychodza mniej naturalnie)
pozdro
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
cos mi sie wydaje ze jak brak w zdjeciu profilu to PS dodajke domyslnie ustawiony
Mój PS mi podpowiada, że to jest sRGB.
Mnie to się tylko wydaje, że kolor jest jednak "za bardzo..." Chociaż z drugiej strony kiedy je potraktowałem funkcja AutoColor, to ani drgnęlo.
Ale z trzeciej strony pojechanie w ColorBalance z Red w stronę Cyan w Mildtones dodało w mojej opinii wiele na plus.
Mam też nadzieję, że pani Asia nie martwi się tym co tutaj piszemy, bowiem wszystkie kolorki ma takie jak trzebaMarzy mi się taki portrecik twarzy z skupieniem na oczach.
C-760, tulejka, UV Hama 390 HTMC, Hama Skylight, Velbon DF-40, lampa Soligor DG-280
bardzo fajny portrecik.
camedia 720 uz
eos 350 d + 18-55 + 75-300 usm +velbon cx 440
a daje kolejna fotke z Asią
pierwsza ladniejsza.
camedia 720 uz
eos 350 d + 18-55 + 75-300 usm +velbon cx 440