wygląda że tasiemke wymienili, gume przyklejli, a co do AF to nie jestem pewien, ale raczej już nie ma problemu.Standartowy tekst, sprawdż czy cokolwiek naprawili.
wygląda że tasiemke wymienili, gume przyklejli, a co do AF to nie jestem pewien, ale raczej już nie ma problemu.Standartowy tekst, sprawdż czy cokolwiek naprawili.
było sobie życie
Witam
Ech............. co tu dużo gadać, jest jak było. DOpiero teraz miałem więcej czasu na robienie zdjęć i sprawdzenie sprzętu. (piszę pracę i wogóle mam ciężki okres w domu).
Niestety chyba AF panowie się nie zajeli. Dzwoniłem do OP. Pan Był bardzo zdenerwowany jak to sie mogło stać że sztandarowy produkt O po naprawie dalej źle działa.
Z tego co wiem napisze skargę, aparat mam wysłać w poniedziałek w zamian dostanę kolejną E1 na zastępstwo.
Pan powiedział ze ten sprzęt jeżeli wraca to 1 na miesiąć bo jest tak mało awaryjny. I że nie może być tak że po naprawie sprzęt wraca nie naprawiony, bo byle kto tego nie używa.
Tak wogóle to musze pochwalić Pan w Polski serwisie, naprawdę świetna obsługa. A Panowie w Czechach to wymienili tylko gume i tasiemke i usyfili mi matówke z tego co widze :/
Pozdrawiam
było sobie życie
łąaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale ostrość z tych szkieł można wycisnąć na pełnej dziurze DOPIERO TO WIDZE.
SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Pozdrawiam
Zamknąć
było sobie życie
Gratuluję cierpliwościMasz nowy E1?
dzięki. Naprawili mi usterke.Zamieszczone przez dorian
Ale ludziska ta ostrość powala, dosłownie powala i to na 0 w ustawach. Poprostu rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie no brak mi słów
było sobie życie
witam
AF sprawdzony i ...... jest OK !!!! nareszcie !!!!
jakby nie mogli tego zrobic za 1 razem (zrobili za trzecim ...)
zycze innym wiecej szczescia![]()
pozdrawiam
K.Gajda (cra3y)
ciesze się że i u Ciebie OKZamieszczone przez cra3y
Ja jeszcze dziś szefowi olka nerwa zrobiłem bo do późna kuriera nie było i podobno się zdenerwował jak zadzwoniłęm i poprosiłem o numer paczki
Pozdrawiam
ALE OSTROŚĆ !!!!!!!!! NIE NO INNY SPRZĘT
było sobie życie
heh
teraz juz wiem, ze nastepny moj zakup to bedzie ZD 50-200 2.8-3.5 a nie sprzedaz bublowatego E1, zeby go wiecej nie widziec
pozniej za jakies 2-3 latka nowsze body - koniecznie profi, nie ma mowy o innych zabawkach (chodzi o szczelnosc i ergonomie)
pozdrawiam
K.Gajda (cra3y)
CHcę zauważyć że mamy identyczne plany![]()
było sobie życie