Witam wszystkich i prosze o pomoc. Pytanie jakich tysiące na każdym forum " Jaki wybrac aparat?" - banał prawda! Do niedawna moim faworytem w tanich lustrach był D50, miał dobre notowania w testach - jak na swoją grupę cenową, dobre opinie użytkowników a i z firmą Nikon to nie moje pierwsze spotkanie /mialem 301, F50, f80 przeróżną optyke do tego/. W ostatnich dniach wprawdzie przydażyla sie wpadka z wadliwymi aku
Tymczasem pojawia się E500 /E300 jak dla mnie troche zbyt odjechany/ większość użytkowników Olków pieje z zachwytu, dobre opinie w prasie foto - hmm E500 to może być TO! Przy sprawdzaniu cen znalazlem E1 profi super maszyna extra - tylko duże rozbieżności cenowe czytając to forum kupują nowy sprzęt ok 4,5tys są i takie oferty że lekko śmigany z optyką lub fabrycznie nowy w zbliżonej cenie E500 / 2700-3000pln/ i tu bym stawiał na E1.
Jeżeli udało się Wam dotrwać do końca textu proszę o pomoc bo kasiorka czeka na lustro a ja mam niesamowite ssanie by wreszcie pofocić. Już po jesieni a ja pewnie do wiosny bede się motał.