Strona 25 z 29 PierwszyPierwszy ... 152324252627 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 288

Wątek: Mam E-500

jacek2004
    Gość
    blady z tym zielonym, to może nieprecyzyjnie napisałem. Kolor był jak to u Nikona taki szaro siny ale pojawiła się lekka dominata zielonego i dlatego to skojarzenie z ufo.

Ale generalnie każdy kupuje i ma to co lubi, andytown nie lubi kolorów po acze więc wrócił na łono Oli, gary lubi B&W oraz sprane kolory więc ma D70, jakby miał coś z E systemu to musiałby namęczyć się ze zmiejszaniem saturacji, a tak ma prosto z aparatu to co lubi. Ja lubię kolorystykę Oli i dlatego mam E-1.

Ale generalnie każdy kupuje i ma to co lubi
    i za to wypijmy...

acha... nie zaśmiecajmy tego wątku bo to jest wątek o E500

zacząłem inny wątek tu, gdzie jego miejsce:
    http://www.olympusclub.pl/forum/viewtopic.php?t=5596

robin102
    Gość
    A ja uwielbiam Olympusy za wiele "dodatnich plusów" i trochę zazdroszczę Rastrowi bo co tu dużo pierdzieć 70S to dojrzalszy aparat od E500 i tyle - kto ma inne zdanie to chyba jest za mocno zakochany w olympusach.
    Jakby do porównań brać E1 to można już snuć przypuszczenia ,że to porównywalne aparaty ale z E500 duskusji nie powinno być

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Robin102 to możemy rozwinąć dyskusję na temat dojrzałości e-500 vs d70s w tym wątku: http://www.olympusclub.pl/forum/viewtopic.php?t=5596
    a w odpowiedzi na ten post:
    http://www.olympusclub.pl/forum/view...?p=38051#38051

jeśli masz ochotę oczywiście...

robin102
    Gość
    bladyNie , nie na dyskusje nie mam chęci bo za bardzo lubię olympuski i jeszcze by się okazalo ,że mam racje. D70S to sprzęcik dla innego klinta niż E500,300 chociażby z powodu ceny , a to już dużo wyjaśnia.

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    OK Robin102! zgadzam się z Twoim wyjasnieniem, pozdrawiam.

| OlyJedi Awatar Dempsey
    Mieszka w
    Poznań/Buk
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    No to i ja się pochwalę, że od poniedziałku mam E-500 double kit (jak w podpisie) ale póki co całymi dzionkami w robocie i się nim za bardzo nacieszyć nie mogę... Z tego co już zauważyłem, to po przesiadce z Pasikonika brakuje mi stabilizacji... ot muszę się przyzwyczaić... Ale poza tym sprzęt bardzo mi się podoba, muszę tylko wreszcie zrobić jakieś zdjęcia, żeby sprawdzić jak spełnia się w roli do której został stworzony - robienie zdjęć
    OLYMPUS E-500, ZD 12-60/2.8-4.0, ZD 14-45/3.5-5.6, ZD 40-150/3.5-4.5, FL-36, filry HOYA polaryzacyjny LINIOWY i połówkowy-szary

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    No, Dempsey gratulacje! E-500 to fajny aparacik i można nim niewątpliwie udane zdjęcia robić. Całkiem sympatyczną karte sobie zafundowałeś

potwierdzam - ta karta to diabeł

| OlyJedi Awatar RobertW3D
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Dempsey - gratuluje wyboru Jak by to powiedzieli uzytkownicy innych systemow - dokonales jedynego slusznego

Ale dziwie sie tylko Tobie, ze mozesz normalnie pracowac - ja jak dostalem mojego, to go prawie nie wypuszczalem z rak

Pozdr.
    R.
    Pozdrawiam, Robert
    Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
    ... a jest ... żółta łódź podwodna ....

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów