Strona 24 z 29 PierwszyPierwszy ... 142223242526 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 288

Wątek: Mam E-500

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    a nieokreślonym parsknięciom radości prosto w monitor nie ma końca Jamek - ale mnie rozbawiłeś....

ale jak Raster nie ma e-500 to i nie musi już mieć następcy e-1 nawet za dłuuugi czas-okres...

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    jamek:

hehe, może nawet tyle nie wytrzyma... znam takiego gościa, który co 3-4 miechy zmienia rowery i żaden nie jest wystarczająco dobry... trzeba doceniać takie osoby - dzięki nim ludzie tanio wyrywają mało śmigany sprzęcior.

przy okazji: świetne masz to zdjęcie "słomka", respecta...

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Rastera jak najbardziej szanuję (jego decyzję zresztą też), po uważnej lekturze m.in. jego postów sam zdecydowałem się na zakup E-500 (czego póki co przez chwilę nie żałowałem) Mój poprzedni post m.in. o uważnym czytaniu jego postów świadczy.
    Oczywiście mam nadzieję, że będziesz tu czasem Raster zaglądał i się odzywał.

Pozdrawiam

p.s. Kaarool dzięki, niestety modelka z przytoczonej fotki rzadko chce współpracować (choć to połowa moja obecnie) Ale jak się zrobi cieplej... to jej nie odpuszczę...

jamek spox

będę zaglądał i chwalił się fotami.

No i kibicował Olympusowi, żeby wypuścił godnego następcę E1.

robin102
    Gość
    RasteR Ale zaskoczenie nam zrobiłeś . To teraz napisz śmiało bez ograniczeń lojalnościowych co Cię bolało w E500 NAPISZ !!!
    A moim zdaniem kupiłes bezdyskusyjnie lepszy aparat , no i laski łatwiej na niego wyrywać. he he he Powodzenia.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar andytown
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Miałem D70 - fajny aparat.. ale te kolory jak po acze były nie do zniesienia.... wolę e-1
    Próbowałem już wielu kochanek i zawsze wracam do OLI

www.fotochwila.pl - zdjęcia ślubne, portrety

jacek2004
    Gość
    andytown, ubiegłeś mnie miałem właśnie napisać, że jak RasteR zobaczy kolor skóry made in D70s to szybko się przeprosi z E systemem
    Właśnie przeglądałem sobie większą galeryjkę z fotkami z D70 i gdyby taki odcień skóry wychodził z mojego E-1 to bym się obwiesił na pasku od E-1, albo uwiązałbym sobie go u szyi i skoczył w głebinę. Normalnie ludzie na fotkach są okaleczeni tym sinym zabarwieniem skóry. A to co się dzieje ze skórą w cieniach, albo w cieniech i nieostrościach to ... szkoda gadać, normalnie zielonkawo bure UFO. Nikon ma fajnego D200, fajne szkiełka ale te kolorki

| OlyJedi Awatar gary
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    RasteR bawiles sie d70 a nie d70s
    nie mam "eski"

pozdrowka
    Jacku co do kolorkow - wszystko kwestia wyobrazni - wazne zeby kazdy byl zadowolony

gary
    wiem wiem

a kolory mi się podobają tzn nie zauważam w nich niczego niedobrego. Tam są 2 tryby sRGB- bardziej "do skóry" i bardziej "do widoczków".

A w ogóle powieszę tu moje nowe fotki więc będziecie się mogli poznęcać

robin102
    E500 to zajebisty aparat.
    d70s:
    - bardziej mi się podoba
    - przyjemniej mi się robi nim zdjęcia
    - ma podświetlany, drugi wyświetlacz na "dachu"
    - ma nieco większy wizjer z możliwością włączenia siatki
    - jest DUŻY - a ja lubię DUŻE rzeczy

pewnie znajdzie się jeszcze więcej plusów i zapewne minusów ale najpierw muszę go dostać do łapy i poznęcać się na nim (o czym nie omieszkam poinformować w Hyde Parku w wątku otwartym dzisiaj przeze mnie)

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    upssss gary.... no ja kolorów wolałbym sobie nie wyobrazać tylko oceniać kolory po tym co widzę na zdjęciu. Jacek może to jakiś jednostkowy przypadek z zielonym kolorem?

Cytat Zamieszczone przez Robin102
    laski łatwiej na niego wyrywać.
    A okazuje się chłopaki, że laski wyceniają aparat E-500 na jakieś 6-7 tys pln i wzbudza ich mocne zainteresowanie i spokojnie mając e-500 można wyrywać laski Od razu dodam, że nie skorzystałem bo pędzę ustabilizowane społeczne życie w nieformalnym związku

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów