-
| OlyJedi
- Siła reputacji
- 25
Cześć Tojaro, nie ma sprawy - polecam się na przyszłość i fajnie że masz czym zdjęcia robić... a Ty Homek nie pij tyle... bo to grozi uzależnieniem
Myślę, że możnaby swobodnie wystawić rachunek firmie Olympus za lobbowanie na rzecz tej marki... Jakiś procent od sprzedanej sztuki albo co
-
- Siła reputacji
- 20
albo ME-1 w prezencie gwiadzkowym dla wszystkich...?
-
WITAJ TOJARO !!!
Olympus Polska za te lobowanie to powinien nam jakiś plener zorganizować lub jakieś warsztaty. Trzeba by Admina przycisnąć On ma jakieś tajemne z Nimi kontakty.
-
| OlyJedi
- Siła reputacji
- 20
Też tak myślę, że powinien, ale jeśli ludzie od marketingu i PR tej firmy są tacy sami jak "specjaliści systemów wizualnych" to musicie Panowie zadowolić się jedynie moim podziękowaniem.
-
-
Też lubię trochę inaczej i dlatego kupiłem tą dziwnie wyglądajacą lustrznkę . Troszkę inna od wszystkich .
-
- Siła reputacji
- 20
-
- Siła reputacji
- 20
jeśli chodzi o kartę to kupiłem sobie Sandiska Extreme III 2 GB i jest to piekielnie szybka karta. Bardzo miło się z nią pracuje. Nie wiem natomiast jak pracuje się z innymi więc może niech się wypowiedzą posiadacze tych INNYCH.
U Grosmana i w Fotorimex są te karty w dobrej cenie
-
-
- Siła reputacji
- 20
właśnie o różnicy nie mogę nic powiedzieć bo nie korzystałem nigdy z wolniejszej karty w E500.
Poczytałem sobie testy na dpreview i wynikało z nich, że karta Extreme III najszybciej ze wszystkich testowych pozwalała np na wykonanie następnej serii zdjęć (najszybciej zapisywała pliki z bufora). Dlatego ją kupiłem.
Z wolniejszych kart korzystałem w Sony 717 i w Olku c750 i tam wszystko trwało dość długo: przeglądanie zdjęć, zapisywanie i kasowanie ich.
Tutaj w E500 wszystko następuje praktycznie od razu po naciśnięciu przycisku.
Nie mierzyłem czasów ze stoperem ale prędkość pracy z tą kartą jest naprawdę zadowalająca - tylko tyle mogę napisać.
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów