Strona 17 z 29 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 288

Wątek: Mam E-500

| OlyJedi Awatar RobertW3D
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez robin102
    Nie no w cm to przesada , ale w meterkach po 0,5 to by się przydało . Na imprezie szczególnie Takie imprezowe foty nie muszą być doskonałe technicznie( super wyostrzone ) przynajmiej dla mnie.
    Szkoda, że nie zastosowano rozwiązania z kompaktów / hybryd - w wizjerze wśród parametrów mogłaby się pojawiać odległość hiperfokalna. W sumie prosta rzecz, a dużo by dała ... szczególnie jeżeli tak usilnie chcą rozdzielić obiektywy na te amatorskie i profesjonalne ...

Pozdr.
    R.
    Pozdrawiam, Robert
    Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
    ... a jest ... żółta łódź podwodna ....

robin102
    Gość
    O to byłby dobry patent.

Awatar Homek
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Przeczytałem, przeczytałem wszystko! I idę spać... Jeszcze tylko wezmę do ręki "pięćsetkę"... Opóźnienia? Są różnego rodzaju, taki już urok tego świata. Wolny AF? No ale czasem trzeba pomyśleć, zastanowić się... (Mój szef nie myślał, kiedy mnie wylewał z pracy, no ale on ma malutkiego... canona i kiedy robi zdjęcia, wygląda, jakby dłubał w oku - tak się krzywi.) Jak te opóźnienia mają się do wieczności..? "Przesiadłem się" niedawno z Canona 500 i Olympusem jestem ZAUROCZONY, taka ślepawa miłość od pierwszego dotyku... Witam Was sympatyczne Trole i idę spać... Żona mi każe, a to na jej imieniny kupiłem sobie E 500...
    Pozdrawiam. Dariusz Żak

| OlyJedi Awatar RobertW3D
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Szczesliwi z Was ludzie posiadajacy Olki ....
    Ja wlasnie jestem w Chinach i jak na zlosc rozsypal mi sie podobno niezniszczalny zenit TTL
    Szkoda ze w sklepach internetowych nie ma rat 0% ...

Pozdr.
    R.
    Pozdrawiam, Robert
    Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
    ... a jest ... żółta łódź podwodna ....

robin102
    Gość
    HOMEK - witamy na forum. Rób dużo fotek żonie to łatwiej przełknie spory wydatek. I zmień podejście . Aparat kupiłeś po to żeby żonie z okazji imienin zrobić piękne foty
    A szefa olej niech dalej mydelniczką dłubie w oku !!!! he he he

Awatar Homek
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    YO! YO! Niech wytrzeszcz mo! Witam serdecznie - nie wiem, czy będę dobrym fotografem, ale może ...kiepskim pisarzem? W takich gazetach będę pisał, takie te... testy. O Lolkach, Bolkach i Tolach. I wąskich tunelach, a tam światełko... No to na razie
    Pozdrawiam. Dariusz Żak

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Z trochę innej bcezki. Czy program Master dodawany do E-500 zainstalował wam się bez problemów. Bo u mnie instalacja przebiegła ok ale nie daje się uruchomić. Czy może aby "odpalił" wymaga rejestracji przez internet?
    E-500.

nie rejestrowałem przez net i działa

| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Witam Forum!
    Chciałem się przywitać i podziekować. Po długich, naprawdę długich bojach z wyborem aparatu i systemu - wybrałem... i jestem zadowolony. To również dzięki Wam. Pozdrawiam.

Awatar Homek
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Dobry wieczór Tojaro! Ja przez nich (takich Robinów, RasteRów z językiem na zewnętrzu, Chomskiego, Lecha2... i innych) wywaliłem ciężkie tysiące... w marzenie! Ciebie też to dotknęło... Przekaaażcie znaaak, pokojuu znaaak - już dosyć, już dosyć! A Mastera rejestrowałem przez internet i hula (hop)
    Pozdrawiam. Dariusz Żak

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów