No mam,i ledwo dotknęłam to już choruję na 50-kę macro.Ale to chyba normalne i każdy tak maZamieszczone przez robin102
.
No mam,i ledwo dotknęłam to już choruję na 50-kę macro.Ale to chyba normalne i każdy tak maZamieszczone przez robin102
.
Eeeee- nie dajmy się zwariować. Dobre szkiełka to dobra sprawa, ale najpierw trzeba wydusić max z tego co się posiada. Potem przyjdzie czas na rozmyślanie co nas ogranicza i co trzeba dokupić. Mi się marzy obiektyw 14-54 i do tego body E-500 . To by było dopiero "małżeństwo" ?????
No No całkiem fajne zdjątka. I to takim niby tani aparatem. Podobują mi się. Admin sie przyłożył.
Rick van Dyke
ja kupiłem w pstryku za 3099 taki zestaw
Potwierdzam. Pstryk to sklep OK.Też tam kupilem.
Tyle że na fali popytu podnieśli teraz cenę.
E-500.
Arturo kiedy "raport z badania E500" ?
dawniej C-4000 , c-5060 teraz ? jaka lustrzanka
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Własnie przyszedł mój E500...
Pierwsza fotka, widok z domku:
Jak poznam aparat, no i zdjęcia będą nadawały się do publikacji napewno cos podeślę![]()
OT. o wreszcie ktos z Poznania i to z osiedla ZwyciestwaToko moze kiedys wyskoczymy na wspolny plenerek fotograficzny? jesli zainteresowany to zapraszam na prv
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
kolejne fotki z e-500. Zdjęcia robione przy "super trudnych warunkach" przy pełnym zachmurzeniu, lekko kapało, o godz.10-11 (to informacja dla tych co pisali w gazecie, że jakość spada*** w tych warunkach), obiektyw 40-150mm. balansbieli głównie auto i chmury. głównie iso 400, z wyjątkiem blady_e500_F01.jpg oraz blady_e500_F09.jpg ustawione na iso 640.
Jestem pod wrażeniem działania w warunkach polowych. Fantastycznie łapie AF, oraz ciągły AF sprawdza się doskonale. Kolory lepsze wyszły raczej lepiej na AWB. Ustawienie balansu na chmurki zbyt ocieplało zdjęcia.
*** nie dotyczy E-500![]()
http://www.fajfo.za.pl/e500/index.html