Strona 11 z 29 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 288

Wątek: Mam E-500

Mieszka w
    Ennis/Gdańsk
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Faktycznie, może masz rację. Tutaj http://www.fotoexpert.pl/kamery-cyfr...dukt-1436.html jest tylko w zestawie z tym 17.5-45 a chyba nikt się na niego nie odważył.
    Pozdrawiam,
    Piotr.

ale kurde mać w instrukcji napisali, że DOŁĄCZONE

robin102
    Gość
    No to przybywa Troli.
    Napiszcie ( ewamo, raster) więcej krytycznych uwag, a nnie same pochwały !!! Czy ma gumowe stopki pod spodem korpusu, czy jest zabezpieczenie przed wypadnieciem akumolatorka. Z jakimi obiektywami kupiliście te sprzeciki
    A ten zasobnik to pewnie jest tylko na wyposażeniu aparatów idących do bardziej wymagających klientów np. do USA
    Trochę WAM zazdroszczę najmilsze chwile przed ....

Krytyka:
    - za mały (za niski) uchwyt (z powodu uchwytu już prawie kupowałem d70s). Kilka postów wcześnie pytałem Was o ewentualne gripy właśnie z tego powodu. Co prawda uchwyt jest o niebo (o 3 nieba) lepszy niż np w 350D ale moim zdaniem nadal ZA MAŁY

- Brzydka plakietka na obiektywach (jak krytykujemy to wszystko no nie?)

- brak górnego wyświetlacza

jak coś jeszcze wymyślę to wyedytuję tego posta i dopiszę...

EDIT: z dwoma obiektywami 14-45 i 40-150, gumowych stopek NIET, akku nawet po otwarciu klapki nie wypadnie (ma osobną blokadę)

Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    No jeżeli obalacie teorię chipa o opóźnieniu migawki, to szykuje się całkiem fajna propozycja.
    Nie teraz, ale na wiosnę - może też się pokuszę. Chyba, że potwierdzą się pogłoski o E1n?
    Gratukuję wszystkim nabywcom i czekam, myślę, że nie tylko ja, na FOTY!
    Olympus E-500, E1, 5060, Zuiko Digital 14-45mm, 14-54mm, 40-150mm, ED 50mm f/2 Macro, 11-22mm F2.8-3.5, fl36, filtry itd.

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    dodatkowego zasobnika na baterie cr-123 nie ma i w instrukcji jest tylko opis jak go używać. w liście załączonych akcesoriów nie jest to cudo wymienione.
    Jeśli chodzi o uwagi to wg. mnie mógłby być lżejszy. poważnie. jak się zamontuje obiektyw, baterie, lampę to sprzęt zaczyna trochę ważyć
    AF w warunkach 4 żarówki 40w centralnie na suficie przy braku krawędzi słabo sobie radzi ale to chyba każdy tak ma

foty? proszę bardzo. nie tylko mi się podoba nowy nabytek Lulek też lubi zapach nowości

http://www.blady-g5.webpark.pl/after...0335_blady.jpg

fota niezła

a to że aparat waży to miodzik na moim chlebku )))

Nie zniósłbym jakiegoś lekkiego badziewia

AF bez krawędzi przy słabym świetle chyba nie tylko w przypadku e500 ma problem

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    myślę, że zdjęcie można by lepiej wykadrować ale nie tykam peesa jeszcze...
    tak się zastanawiam do czego by się jeszcze przyczepić oprócz tego co pisałem wcześniej. wiem. wiem, czego mi będzie brakowało w moim e-500. uszczelnień z e-1, kurde te dziury od baterii i cf mnie frustrują. najchętniej bym je zalepił na stałe

podejrzanie szybko kończy mi się prąd. też tak wam ucieka energia?

a jeszcze wczoraj uszczelnienia nie miały znaczenia...

| OlyJedi Awatar (A)rturo
    Mieszka w
    Bełchatów
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    mi starczylo na 250 fotek..

robin102
    Gość
    Kurde fotka kociaka jest naprawdę przyzwoita. No jeśli nic nie kombinowales w PS . Jakie ustaiwenia ostrosci w body było przy tym zdjęciu ???

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów