Faktycznie, może masz rację. Tutaj http://www.fotoexpert.pl/kamery-cyfr...dukt-1436.html jest tylko w zestawie z tym 17.5-45 a chyba nikt się na niego nie odważył.
Faktycznie, może masz rację. Tutaj http://www.fotoexpert.pl/kamery-cyfr...dukt-1436.html jest tylko w zestawie z tym 17.5-45 a chyba nikt się na niego nie odważył.
Pozdrawiam,
Piotr.
ale kurde mać w instrukcji napisali, że DOŁĄCZONE
No to przybywa Troli.
Napiszcie ( ewamo, raster) więcej krytycznych uwag, a nnie same pochwały !!! Czy ma gumowe stopki pod spodem korpusu, czy jest zabezpieczenie przed wypadnieciem akumolatorka. Z jakimi obiektywami kupiliście te sprzeciki
A ten zasobnik to pewnie jest tylko na wyposażeniu aparatów idących do bardziej wymagających klientów np. do USA
Trochę WAM zazdroszczę najmilsze chwile przed ....
Krytyka:
- za mały (za niski) uchwyt (z powodu uchwytu już prawie kupowałem d70s). Kilka postów wcześnie pytałem Was o ewentualne gripy właśnie z tego powodu. Co prawda uchwyt jest o niebo (o 3 nieba) lepszy niż np w 350D ale moim zdaniem nadal ZA MAŁY
- Brzydka plakietka na obiektywach (jak krytykujemy to wszystko no nie?)
- brak górnego wyświetlacza
jak coś jeszcze wymyślę to wyedytuję tego posta i dopiszę...
EDIT: z dwoma obiektywami 14-45 i 40-150, gumowych stopek NIET, akku nawet po otwarciu klapki nie wypadnie (ma osobną blokadę)
No jeżeli obalacie teorię chipa o opóźnieniu migawki, to szykuje się całkiem fajna propozycja.
Nie teraz, ale na wiosnę - może też się pokuszę. Chyba, że potwierdzą się pogłoski o E1n?
Gratukuję wszystkim nabywcom i czekam, myślę, że nie tylko ja, na FOTY!
Olympus E-500, E1, 5060, Zuiko Digital 14-45mm, 14-54mm, 40-150mm, ED 50mm f/2 Macro, 11-22mm F2.8-3.5, fl36, filtry itd.
dodatkowego zasobnika na baterie cr-123 nie ma i w instrukcji jest tylko opis jak go używać. w liście załączonych akcesoriów nie jest to cudo wymienione.
Jeśli chodzi o uwagi to wg. mnie mógłby być lżejszy. poważnie. jak się zamontuje obiektyw, baterie, lampę to sprzęt zaczyna trochę ważyć![]()
AF w warunkach 4 żarówki 40w centralnie na suficie przy braku krawędzi słabo sobie radzi ale to chyba każdy tak ma![]()
foty? proszę bardzo. nie tylko mi się podoba nowy nabytekLulek też lubi zapach nowości
![]()
http://www.blady-g5.webpark.pl/after...0335_blady.jpg
fota niezła
a to że aparat waży to miodzik na moim chlebku)))
Nie zniósłbym jakiegoś lekkiego badziewia
AF bez krawędzi przy słabym świetle chyba nie tylko w przypadku e500 ma problem![]()
myślę, że zdjęcie można by lepiej wykadrować ale nie tykam peesajeszcze...
tak się zastanawiam do czego by się jeszcze przyczepić oprócz tego co pisałem wcześniej. wiem. wiem, czego mi będzie brakowało w moim e-500. uszczelnień z e-1, kurde te dziury od baterii i cf mnie frustrują. najchętniej bym je zalepił na stałe![]()
podejrzanie szybko kończy mi się prąd. też tak wam ucieka energia?
a jeszcze wczoraj uszczelnienia nie miały znaczenia...
mi starczylo na 250 fotek..
Kurde fotka kociaka jest naprawdę przyzwoita. No jeśli nic nie kombinowales w PS . Jakie ustaiwenia ostrosci w body było przy tym zdjęciu ???