Niezłe jaja,ja zamówiłam jeszcze w październiku.
Dokładnie 26.
Foto raj i tak ściemnia, bo mówili że wysłali,tydzień czasu minął i apart nie doszedł.![]()
Niezłe jaja,ja zamówiłam jeszcze w październiku.
Dokładnie 26.
Foto raj i tak ściemnia, bo mówili że wysłali,tydzień czasu minął i apart nie doszedł.![]()
dzwoniłem do pstryk.pl - twierdzą, że w tym tygodniu Olympus im nie dostarczy modelu e-500. zarówno pstryk.pl jak i ja nie rozumiem nie dostarczania e-500 do sklepów![]()
miał być dzisiaj i nie ma. ktoś zrobił mnie w trąbe![]()
Pewnie E-500 dobrze się sprzedaje w świecie, a wiadomo że Polska to trzeci świat więc może poczekać![]()
Taką samą rozmowę z Pstrykiem mam za sobą. Mówili że to wina dziwnej polityki O.Polska. (???)że może chodzi o spore zapasy E-300 i dlatego opóźniają. W Foto Raju facet obiecał na 100 % że jutro mi ten aparat wyśle (zobaczymy) podobno mają od niemieckiego dystrybutora. Zadzwoń tam i pogadaj.Zamieszczone przez blady
Z drugiej strony dzwoniłam też do Olympusa i powiedzieli że aparat ma być od dzisiaj w sprzedaży w MM i gdzieś tam chyba jeszcze(???)
Mam tego dosyć, ale cierpliwie czekam.
Takie wrażenie właśnie odnoszę, ale czyja to jest wina ?Zamieszczone przez jacek2004
a ja się w związu z tym zastanawiam nad (za przeproszeniem)Nikonem D70s...
Jak ktoś ma mnie gdzieś... to może ja też powinienem go mieć gdzieś...
A ja nad badziewnyn canonem 350d się zastanawiam.Zamieszczone przez RasteR
Ostatnio w sklepie przez szybkę go widziałam i gdybym miała ze sobą pieniądze na 99% złamałabym się.
Canona miałem w ręce...
nie jest zły (plastik np bardzo mi odpowiada choć wszyscy na niego plują) ale jego ergonomia.... on nie śmierdzi ergonomią))
no cóż... jeżeli kupimy C albo N to będziemy się musieli wynieść z tego forum nad czym ubolewam hehe
No, chyba, że admin założy dział ROZCZAROWANI POLITYKĄ OLYMPUSA EWAMO I RASTER![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nie chcę się stąd wynosić![]()
ale wina, że się dobrze sprzedaje czy tego, że Polska to trzeci świat?Zamieszczone przez ewamo
![]()
Nie wiem czy dłużej czekać... naprawdę... Nie chcę kupować w foto-raju, ponieważ chcę kupić z VAT, z gwarancją PL, z polską instrukcją i chcę odebrać osobiście. fotoraj ma taki full-serwis? chyba nie...
GORĄCA INFORMACJA via email: pstryk już ma ale nie ma instrukcji i nie wolno im sprzedawać. od jutra będą mogli[/b]