Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Co się stało z tym zdjęciem ?

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Draxan
    z takim czyms to pownienes dostac od sklepu nowa sztuke do 5 dni wymiana od reki, polskie prawo, chyba ze aparat z innego zrodla, a dwa lipa bo nie do dodstania juz
    Nie ma takiego prawa niestety od ponad 10 lat.

Pozdrawiam:
    Andrzej

| OlyJedi
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Andrzej100
    Cytat Zamieszczone przez Draxan
    z takim czyms to pownienes dostac od sklepu nowa sztuke do 5 dni wymiana od reki, polskie prawo, chyba ze aparat z innego zrodla, a dwa lipa bo nie do dodstania juz
    Nie ma takiego prawa niestety od ponad 10 lat.
    No to za dlugo zyje na tym swiecie
    Czyli kupujac towa z wada ukryta nie przysluguje m wymiana go od reki na nowy albo zwrot pieniedzy ? Wydaje mi sie ze to cos jest zapisane w prawach konsumenta

robin102
    Gość
    A to niefart się przydarzył. No coż najlepszym producentom się może zdarzyć. Jakby to był towar na USA to by napewno tam nie trafił z taką wada , ale do nas do republiki bananowej ????
    Trzymam kciuki za wymianę aparatu. Jakby były problemy to podpowiem jak całkowicie "postawić" aparat w stan nieużyteczności. Wtedy wymienią !!!

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Prawo wymiany jak najbardziej przysluguje, w dodatku mozna oddac sprzet w przeciagu 7 dni od daty zakupu nie podajac przyczyny. To konsumenckie prawo europejskie obowiazujace takze u nas

Mieszka w
    Lubiechowa, Jelenia Góra
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dzemski
    Prawo wymiany jak najbardziej przysluguje, w dodatku mozna oddac sprzet w przeciagu 7 dni od daty zakupu nie podajac przyczyny. To konsumenckie prawo europejskie obowiazujace takze u nas
    A to nie dotyczy przypadkiem towarów kupionych poza siedzibą firmy (handel obnośny, zakupy przez internet, telezakupy)? I chyba jest to dziesięć dni a nie siedem
    C-740 +tulejka +filtry +dekielek +[censored]